a6vip96 Postat Martie 12, 2022 Share Postat Martie 12, 2022 salutare. vand moto/scuter cu 4 roti model quadro 4 benzina, inmatriculat.se conduce si cu permis cat A sau cat B ,motor 350cc ,30cp,frana si la picior, toate servisurile la timp efectuate. cauciucuri noi, cutie portbagaj .alarma cu telecomanda. husa impermeabila/imblanita pt picioare originala ,recent schimbat ulei,fitre,discuri si placute frana ,baterie noua.in prezent are 35000 km in stare f buna de functionare. pt alte detalii 0763683640 pret 5500euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a6vip96 Postat Martie 12, 2022 Autor Share Postat Martie 12, 2022 Este inmatriculat cu toate actele in ordine, la zii cu asigurare,itp,fiscal locatie cluj napoca. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 12, 2022 Share Postat Martie 12, 2022 E pentru persoane cu dizabilități? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a6vip96 Postat Martie 12, 2022 Autor Share Postat Martie 12, 2022 sa inteleg ca ai intrebat la caterica?? normal ca nu e pt cei cu dizabilitati. e pt cei care au B si le este lene sa dea pt A cum sunt eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 12, 2022 Share Postat Martie 12, 2022 Am văzut diverse persoane cu dizabilități pe trocariciuri de genul,unele cu viteze destul de mărișoare, de asta m-am gândit. Scuze pentru deranj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zodiacus111 Postat Martie 31, 2023 Share Postat Martie 31, 2023 unde se mai fabrica ?? este china ?? sau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 31, 2023 Share Postat Martie 31, 2023 (editat) La 12.03.2022 la 9:59, a6vip96 a spus: sa inteleg ca ai intrebat la caterica?? normal ca nu e pt cei cu dizabilitati. e pt cei care au B si le este lene sa dea pt A cum sunt eu Sau nu pot merge pe 2 roti sau nu pot face poligonu'. Pai daca n-ai macar A1 ce cauti pe motociclism.ro? Cred ca mai repede il vinzi pe automobilism.ro. Editat Martie 31, 2023 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate