chv Postat Mai 17, 2022 Share Postat Mai 17, 2022 salutare colegilor din cluj ceva informații despre starea drumului DN 75, pe porțiunea Turda - Câmpeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Mai 17, 2022 Share Postat Mai 17, 2022 varza!!dale de beton...peste..90 km.greu si cu enduro touring... de 1000 d ori mai ok..huedin-albac!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Mai 17, 2022 Share Postat Mai 17, 2022 Acum 1 minut, kreptor a spus: varza!!dale de beton...peste..90 km.greu si cu enduro touring... de 1000 d Salutare! Nu știu când ai mers ultima dată pe acest segment, dar nu-ți împart părerea. Sau altfel spus, anul trecut cand l-am făcut cu mobra, da, puteam sa fiu de acord cu tine. Anul ăsta, am fost de Paște (ultima dată) si am fost plăcut surprins. In afară de o scurtă porțiune de drum (câțiva km) care este greu, tot segmentul Turda-Campeni este proaspăt asfaltat. P. S. Fac drumul asta cel puțin o dată pe lună, Cluj-Campeni-Abrud. Ca sa fiu cat mai exact, vorbesc aici de Valea Ariesului. Nu stiu daca mai sunt si alte variante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Mai 17, 2022 Share Postat Mai 17, 2022 Salut, ai o portiune intre Moldovenesti si Lungesti (aprox 15-20 de km) de drum cu dale de beton practicabil cu viteza mai redusa, in rest drumul e reabilitat nou. Drumul cu dale nu e de speriat doar ca nu e reabilitat. Alta varianta ar fi Alba Iulia - Abrud - Campeni, drum bun dar nu merita facut daca vii dinspre Turda pentru e considerabil mai lung. La o verificare pe maps sunt cam 10-12 km de drum de beton. Nu trebuie sa iti faci griji. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Mai 17, 2022 Autor Share Postat Mai 17, 2022 mulțumesc de info, dragi colegi. asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 19, 2022 Share Postat Mai 19, 2022 si grija mare la radare!! cum ai intrat in jud AB, poti sa prinzi si 2 radare in zona Campeni-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate