Hadess Postat August 17, 2003 Share Postat August 17, 2003 help pls!! Am instalatia electrica varza la simson si nu stiu sa o refac. Am nevoie de schema electrica. Cine ma poate ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 18, 2003 Share Postat August 18, 2003 Sa te invetze meseriashu: Iti tragi manual un fir de plus de la baterie la contact. La ala cu alternator si excitator/stabilizator nu umbli ca nu mai stii sa le pui la loc. Din contact iti tragi o bifurcatie de tensiuni. In general vreo 6 fire. Unul duce prin siguranta la bobina, altul (prin siguranta) la claxon, senzor frana ... Altul pentru lumini ... tot asa Iti masori cu Ohmmetrul contactele de la controalele de pe ghidon si iti dai seama ce intrerupe fiecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
itc Postat August 18, 2003 Share Postat August 18, 2003 Da-mi mail-ul tau si iti trimit schema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat August 18, 2003 Autor Share Postat August 18, 2003 trimite-o la hadess@usa.com merci baiazide, dar cred ca am nevoie de ceva desen. Chiar cand o scoti la capat cu vitezometru ala, imi faci si mie unu? Platesc, numa' sa nu ceri si pielea de pe mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 19, 2003 Share Postat August 19, 2003 hihihi nu cer pielea. Daca imi iese ... o sa fac un deviz in care o sa dau pretul fiecarei piese folosite (numai piesele depasesc 300.000 (cred, nu am calculat cu exact)) , un procent softul (e munca zdravana si la asta) si un procent manopera. Deci sincer nici io nu as da atatia bani pe asa ceva ca nu prea am. Pentru mine vitezometrul e mai mult o provocare sa vad daca sunt in stare sa il fac ... dar e greu la inceput ... dupa aia va fi simplu ... refac niste formule in soft in functie de lungimea rotii fiecaruia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octa Postat August 20, 2003 Share Postat August 20, 2003 pe www.motorlife.ro gasesti cartea tehnica a simsonului. are ceva peste 5 Mb. este si schema electrica acolo... pe langa alte info pretioase pt. un simsonar... succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate