andreitc Postat Mai 24, 2022 Share Postat Mai 24, 2022 Salutare Ma tot gandesc sa incep scoala moto si ma confrunt cu o intrebare.. Voiam sa ma apuc de anul trecut, dar am tot auzit ca a durat chiar si 3 luni programarea la traseu la examen (dupa ce ai trecut sala). E cineva care a dat traseul de curand si imi poate spune cat dureaza sa te programeze dupa ce ai luat sala? Mi se pare cam absurd totusi 3 luni... Multumesc :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 24, 2022 Share Postat Mai 24, 2022 De anul trecut pana acum au trecut mai mult de trei luni, nu? Apuca-te de scoala si cand termini, ai permisul. Daca nu te apuci, sigur nu o sa-l ai nici peste 30 de ani. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 24, 2022 Share Postat Mai 24, 2022 Mai tot gândește-te vreo 3 luni, între timp trece și sezonul ăsta și la anu' vei putea să începi iar să te gândești! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Mai 25, 2022 Share Postat Mai 25, 2022 Anul trecut la mine a durat o luna. Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate