RedRat Postat Iunie 4, 2022 Share Postat Iunie 4, 2022 Hellow, Imi puteti recomanda niste locuri interesante de vizitat in Moldova? Daca totul decurge cum am planuit, o sa am doua zile de vizitat tara de la N (Lipcani) spre S (Giurgiulesti) Asta spre sfarsitul lui Iunie. Mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 (editat) Salitare, Noi am facut o plimbare de o zi la Soroca, langa granita cu Ucraina. Editat Iunie 5, 2022 de sorin.iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iunie 5, 2022 Autor Share Postat Iunie 5, 2022 Ooo fain!. se poate vizita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Da, cel putin in 2019 cand am fost noi se putea vizita; e cu bilet, dar ieftin din ce imi amintesc eu. Daca va e foame, va recomand restaurant Salat (nu e vegetarian), e cel mai OK din zona. Sunt curios ce mai recomanda colegii, as mai face si eu o vizita in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Cind spui Moldova inseama de la Focsani pina la Botosani, fii mai explicit in ce zona vrei sa ajungi. Eu recomand Vatra Dornei, Valea Bistitei, zona Moldovita-Sucevita, Cirlibaba si drumul catre Bosrsa, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Raspund eu, e vorba de Rep. Moldova / Basarabia; uita-te la orasele din primul post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iunie 6, 2022 Autor Share Postat Iunie 6, 2022 15 hours ago, bmwio said: Cind spui Moldova inseama de la Focsani pina la Botosani, fii mai explicit in ce zona vrei sa ajungi. Eu recomand Vatra Dornei, Valea Bistitei, zona Moldovita-Sucevita, Cirlibaba si drumul catre Bosrsa, etc. Este vorba de Republica Moldova, nu de Romania. O sa trec pe la Soroca meris de sugestie @sorin.iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate