DonFlamingo Postat Iunie 17, 2022 Share Postat Iunie 17, 2022 Astăzi am făcut un drum pe scuter dinspre Constanta spre București. Pe drumul dintre Țăndărei și Slobozia a fost traficul blocat așa ca a trebuit să o ia toată lumea pe lângă drum prin păpușoi. Pe margine am văzut că a fost accident destul de grav. La intrarea in Slobozia a început ploaia așa că m-am adăpostit în prima benzinărie unde au mai poposit 2 motocicliști care au văzut mai de aproape urmările: motociclist care probabil a depășit fara sa se asigure + viteză mare => s-a înfipt în mașină care circula pe regulamentar pe banda ei. Motoreta a fost proiectata in Boscheti și arată a naked după accident. Poate are cineva mai multe info? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Iunie 18, 2022 Share Postat Iunie 18, 2022 Din pacate este vorba de deces. Barbat, 48 ani, a patrus pe contrasens unde a intalnit masina. IMG_6895.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 18, 2022 Share Postat Iunie 18, 2022 pare un bandit de 600 48 de ani si minte zero... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 18, 2022 Share Postat Iunie 18, 2022 RIP... iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iunie 18, 2022 Autor Share Postat Iunie 18, 2022 (editat) Bai frate bai, ziua și decesul ! Și nu ploua la momentul întâmplării, era frumos, era vizibilitate. Și mai e si cel/cea din mașină care rămâne cu coșmarul asta Editat Iunie 18, 2022 de SenorPink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate