ENEOS Postat Iulie 1, 2022 Share Postat Iulie 1, 2022 VID_20220701_204433.mp4 Recunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cio.infinitas Postat Iulie 1, 2022 Share Postat Iulie 1, 2022 Eu am ajuns din intamplare. Chiar ma intrebam cum de nu a postat nimeni pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 1, 2022 Share Postat Iulie 1, 2022 Unde e locatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 2, 2022 Autor Share Postat Iulie 2, 2022 (editat) Acum 5 ore, Flower-Power a spus: Unde e locatia? Rock Mill Resort Breaza (Podu Vadului mai exact). Nu mai mergi la Vâlcea? Acum 5 ore, cio.infinitas a spus: Eu am ajuns din intamplare. Chiar ma intrebam cum de nu a postat nimeni pe forum. Pentru că forumul e mort, cel puțin la capitolul ăsta, doar Pitești se mai chinuie cu lista întrunirilor. În rest se măsoară pwle. Editat Iulie 2, 2022 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 2, 2022 Share Postat Iulie 2, 2022 Eu sunt pe drum spre vâlcea...am plecat la 13 și ma prăjesc.. noroc ca am găsit în benzinarie un aspersor de udat iarba și m-am băgat cu totul..cumplit de cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate