Sari la conținut

cio.infinitas

Membru
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cio.infinitas

  1. Dumnezeu să-l odihnească... Am tranferat si eu, Cosmin Alexandru N.
  2. Da, da... 0 stele la spring e bune, 5 la tesla e rele
  3. Sa-i zici lui Gica al tau ca are nevoie de un breaker. Cu ala va putea folosi panourile si cand nu e pe strada curent si fara baterii. Altfel, strugurii sunt acrii cand nu ajungi la ei.
  4. Am avut 2 comezi la motardinn. Ambele mi-au fost livrate cam in 2 saptamani de la data comenzii.
  5. https://www.cosmo-accessories.com/brands-2/suzuki/dl-650-v-strom-2017/raising-lowerig-links-dog-bones-detail Kitul de coborare de aici coboara cu 2 sau 3 cm.
  6. Ricciardo il va inlocui pe Nyck de Vries : https://www.abc.net.au/news/2023-07-12/daniel-ricciardo-returns-to-f1/102589946
  7. https://www.olx.ro/d/oferta/laptop-educational-lexibook-124-de-activitati-IDhaLkW.html
  8. @Speedy.K baiatul meu a inceput de la 2 ani cu un woom 1 fara pedale. Alegerea a fost facuta strict din cauza greutatii. La momentul respectiv baiatul meu avea putin peste 10kg, bicicleta 3.5. Anul trecut in primavara cand avea 3 ani jumate am trecut la bicicleta cu pedale. Am incercat si ceva model de la decathlon de otel. Bicicleta de peste 9 kg, fiul meu avea vreo 17. Iti poti imagina ca nu a reusit sa faca trecerea. Pana la urma am gasit SH un woom 3 care are 5.5 kg. Dupa 2 iesiri in parc baiatul meu a inceput sa pedaleze singur. Asa ca eu iti recomand sa cauti ceva cat mai usor. Woom stiu ca sunt scumpe, preturile au crescut simtitor in ultimii 2 ani dar in schimb isi si pastreaza pretul la revanzare.
  9. Revine Ford in F1: https://www.formula1.com/en/latest/article.breaking-ford-announce-plans-to-return-to-f1-from-the-2026-season.4X1AqB0KMIp8iXka9ngPJ8.html
  10. Pana la urma am decis sa ma duc pe Lepsa. Mai fusesem, stiam ca asfaltul e foarte bun si a fost foarte fain. Va multumesc pentru descurajarile pentru TF.
  11. Miercurea trecuta am facut Siriu si Cheia in 8 ore. Si pauza de masa. Am zis mers legal sa nu se astepte nimeni la medii de 170+ asa cum se vehiculeaza pe aici. Oricum motocicleta mea mai mult de 140 nu poate. Daca nu TF poate o Lepsa. Lepsa am mai facut intr-o zi.
  12. Salut, Maine am o zi libera de la munca. Plec din Campina. Cineva interesat de un TF sau poate Veliko? Eu am un CBF500 - mers cu viteza legala.
  13. Eu am ajuns din intamplare. Chiar ma intrebam cum de nu a postat nimeni pe forum.
  14. "Valoarea finanțării nu poate depăși 50% din preţul de comercializare al autovehiculului nou achiziționat prin cele două programe."
  15. Nu stiu cum, dar la mine la bloc este configurat modulul respectiv sa deschida poarta, in cazul nostru, doar la apeluri de la anumite numere de telefon. Vecinii mei venisera cu ideea sa fie un singur numar per masina. Si prin urmare sotia putea deschide poarta eu nu. De fapt si eu puteam, o sunam pe ea si ea suna la poarta.
  16. Sir a fost investigat, se pare ca nu au fost steaguri galbene, deci nici o penalizare.
  17. De aici pana la al face papagal e cale lunga. Putina retinere in postari nu ar strica. Mai ales ca esti admin.
  18. Draga l.u.v. tu esti admin? Am tot vazut reactii de ale tale de tot cacao-ul pe mai multe topicuri. Papagalul de care vorbesti e lider in prezent in clasamentul general. Iar la inceputul cursei a cam trecut pe langa Botas asa cum Ham a trecut el. Au scris si altii mai sus, Vax dupa ce a fost depasit nu a mai fortat. Mai puteau fi si 50 de tuturi si Botas tot nu ar fi depasit.
  19. pe motocicleta am dat 1600 de euro. Am fost cu ea la MotorTeam si mi-au zis ca ei nu mai fac mentenanta la carburatie de ani buni. Prin urmare merg cu ea la altcineva, o peesoana de incredere. Si chiar daca nu am caiet de service asta nu inseamna ca eu nu pot pastra toate facturile in dosar acasa. La masina e cu totul alta discutie. Eu personal nu as da 25k pe un SH fie el si BWM sau Mercedes. De fapt, nu as da 25k nici pe ceva nou. Am o masina de 15k luata de noua, cu garantie extra 2+3 pe care am prelungit-o ulterior cu inca un an. Dar dupa 6 ani de mers cu masina la reprezentanta unde nu am facut decat schimburi de fluide si de placute frana am decis sa fac o schimbare. Merg cu masina la un service specializat pe marca respectiva, de incredere unde am facut tot ce se poate face la o masina de 6+ ani. Totul cu facturi, trecut in caietul de service, fiscalizat... etc. Cei drept nici eu nu as da 1k lei celor de la masina potrivita sa-mi spuna ca o masina e buna sau nu. Dar asa cum am spus si mai sus nu as da nici 25k Euro pe un SH. Daca as vrea sa fac o verificare parca m-as duce totusi acolo unde imi fac si mentenanta. Dar daca cineva e dispus sa dea 25k pe un SH banuiesc ca ar putea da 200 pentru o verificare.
  20. Voi mergeti cu masina in service la dealer sau reprezentanta chiar si dupa expirarea garantiei? Eu de exemplu nu am mai mers la ei pentru ca in afara de schimb ulei oamenii de la reprezentanta nu prea stiu nimic. In acest caz de ce te-ai duce sa faca ei verificarea? Pe Dan de la masina potrivita il urmaresc de ani buni pe youtube. Anul asta l-am si intalnit. E un om de nota 10. Ce verifica ei la o masina nu o face nici o reprezentanta. Sa va zic ca e si motociclist? De alti verificatori nu stiu nimic deci nu ma pronunt.
  21. Salut, mai mergeti in Bulgaria? As vrea sa merg si eu daca nu cumva e prea tarziu. Ai facut ceva rezervari?
  22. Eu cand am dat sala pentru categoria A in 2019, in Bucuresti, mi s-au dat 2 optiuni chiar la politie. Fie ma programam singur imediat dupa examen pe calculatorul respectiv, fie mergeam la ghiseu. Eu am ales sa ma programez singur, dar alti candidati mergeau la ghiseu.
  23. Max cu plecare din fata pe ploaie probabil ca ar fi castigat oricum. Caz in care acum putea fi din nou inaintea lui H la general. Din punctul meu de vedere cursa de duminica trebuia anulata sau amanata. Organizatorii si-au cam batut joc de toata lumea. Cele 5 puncte nu cred ca vor face diferenta oricum la finalul campionatului, iar daca chiar o vor face, si Max va castiga la diferenta mai mica de 5 puncte nu cred ca va fi prea fericit.
×
×
  • Creează nouă...