enricco Postat Iulie 4, 2022 Share Postat Iulie 4, 2022 Buna ziua ! Detin un triciclu QUADRO QV3 2020 ….. si am o mare problema cu el !! La plecarea de pe loc dar si cand este subturat (pana la 3200 ture) are un trepidat enervant ……dupa aceasta turatie merge impecabil!!! Am schimbat variatorul complet cu unul Malossi ….am schimbat ambreiajul cu unul tot Malossi. …… si dupa schimbare nu a mai trepidat asa tare ! Acum trepidatiile au revenit. ce sa ii fac …ca mi a mancat sanatatea ?! Multumesc !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 4, 2022 Share Postat Iulie 4, 2022 curatat transmisia mai des Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 4, 2022 Share Postat Iulie 4, 2022 Acum 8 ore, enricco a spus: triciclu QUADRO Dacă e quadro poate ar trebui să aibă și a 4-a roată, în 3 e șchiop și trepidează! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate