Razli Postat Iulie 24, 2022 Share Postat Iulie 24, 2022 Am intrat in posesia unui kawaski kle din 1992 si as vrea sa ii schimb filtrul de aer,filtrul de ulei si uleiul.Oare aveti vreo idee care ar fi mai bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 24, 2022 Share Postat Iulie 24, 2022 Bune sunt alea pentru care ai bani, cele mai bune sunt alea dupa care Mai ramai si cu bani de benzina, ca asta e scopul de fapt nu? Vrei sa faci performanta? Tragi la microsutime? Sper ca te.am ajutat si te.am luminat. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 24, 2022 Share Postat Iulie 24, 2022 Orice produse compatibile, la motocicleta aia nu o sa se vada vreo diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 24, 2022 Share Postat Iulie 24, 2022 Da' bujiile nu le schimbi? Sau lichidul de frână. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate