Sari la conținut

toba sport la RAR?

Postări Recomandate

Acum 1 oră, Shel a spus:

Unde pot omologa Eșapament Akrapovich în București?

RAMAI PE ACEST TOPIC!!!!

NU ARE ROST SA INTREBI ACELASI LUCRU DE MAI MULTE ORI PE MAI MULTE TOPICURI!!!!

Editat de apriliacluj
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

42 minutes ago, Tomy_k said:

Omologarea este pagina in care iti spune ca exact modelul ala de toba, cu numarul ala de omologare si exact cu tipul ala de db killer, a fost omologata exact pentru marka si modelul tau de motoreta. Cand ai documentatia originala ar cam trebui sa fie si o pagina care face precizarile astea.

Tomiță, ca de obicei ești pe lângă subiect. În cazul de față confunzi omologarea, care este un proces, cu certificatul de omologare, care este un document.

Ca să îți dau un răspuns și la postarea de pe topicul celălalt despre tobe, Akrapovic nu are decât o adresă de mail pentru customer service indiferent de problemă. Dacă le trimiți un email cerând certificatul de omologare te vor trimite la dealerul de unde ai cumpărat evacuarea. De ce? Pentru că ei nu vând nimic în mod direct ci numai prin intermediari.

Ca să clarific și o eventuală întrebare "Da' tu de unde știi?", în urmă cu vreo doi ani nu mai găseam certificatul de omologare pentru o evacuare Akrapovic de pe motocicleta unuia dintre copii. Lucrurile s-au petrecut exact cum am scris mai sus, cu completarea că dealerul nici n-a vrut să audă de ceva, iar răspunsul a fost "Ați primit certificatul de omologare odată cu evacuarea, nu putem să vă dăm altul." Spre norocul meu, după mai bine de o săptămână de căutări am găsit certificatul în pod, în cutie cu o altă evacuare. 

Link spre comentariu

Nu ma intereseaza ce stii tu si ce crezi tu. Am dat unui om un sfat bun bazat pe experienta mea anterioara. Am obtinut certificate de la omologare de la trei firme diferite . Ma doare pe mine la basca ca Akra nu lucreaza la fel. Altii lucreaza asa si cine este interesat sa isi rezolva problema asa cum mi-am rezolvat si eu , acolo unde este posibil. Atat

Sfatul meu este sa nu mai cumparati Akra daca tot sunt asa de gunoaie pe partea de customer service. Tobele SC Project suna mult mai bine si sunt si mai frumoase.

Link spre comentariu

Acum 1 oră, Tomy_k a spus:

Одобрение — это страница, на которой указано, что именно эта модель глушителя с данным номером одобрения и именно с этим типом шумоподавителя одобрена именно для вашей марки и модели мопеда. Если у вас есть оригинальная документация, то там также должна быть страница с этими пояснениями.

Da, am o astfel de hârtie. Mă întorc mâine la RAR.

IMG_1239.JPG

Acum 1 oră, Kagemusha a spus:

Если у вас есть что-то подобное, то я уверен, что у вас также есть оригинальный выхлоп, без сомнений. 

В той записной книжке, которую вы получили при эвакуации, есть все необходимые вам подробности. Там вы найдете номер одобрения, код страны, в которой оно было одобрено, модель мотоцикла, для которой оно было одобрено и т. д. Откройте его, и вы найдете всю необходимую информацию.

Akrapovic больше ничего не отправит, а RAR обязан принять имеющийся у вас сертификат омологации.

На этот счет имеются соответствующие положения. Это уже обсуждалось здесь ранее.

Днем, придя домой, я просматриваю газеты и возвращаюсь с подробностями. 

Только хорошее! 

Multumesc pentru raspuns.

Voi încerca din nou mâine cu certificatul meu.

Astăzi m-am dus la "RAR Voluntari" și inspectorul nu a luat certificatul original Akrapovic, vrea să iasă "act din service".

L-am gasit la 300 lei in "Dual Motors Yamaha Bucuresti"

photo_2025-03-05_15-06-58.jpg

Link spre comentariu

Poti scrie direct la Akra si face o poza cu seria de pe ele. 
Asa am procedat cu o pereche de LeoVince. Poza, mail si mi-au trimis un A4 cum ca evacuarea este pentru modelul meu. Nu a costat nimic, decat amabilitate. 

Link spre comentariu

Acum 7 ore, Patrick_M a spus:

Poti scrie direct la Akra si face o poza cu seria de pe ele. 
Asa am procedat cu o pereche de LeoVince. Poza, mail si mi-au trimis un A4 cum ca evacuarea este pentru modelul meu. Nu a costat nimic, decat amabilitate. 

Drept urmare, inspectorul RAR a dorit un document oficial de la Akrapovic și un act de service, mi l-au făcut la "MOTORAX SERVICE" pentru 200 de lei

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

• Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...