Lia Postat August 17, 2022 Share Postat August 17, 2022 Bună, Am un soț motociclist care ma vrea si pe mine motociclista/pasager pe motor. Cum nu ma las convinsă usor, caut sa imi inchiriez echipament-ul (geaca si pantaloni) pt un weekend. Stiti de unde as putea inchiria? Lia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 17, 2022 Share Postat August 17, 2022 Acum 16 minute, Lia a spus: Cum nu ma las convinsă usor Incepi sa suni ca fosta lui sotie. Acum 16 minute, Lia a spus: Stiti de unde as putea inchiria? Nu cred ca exista asa ceva in Romania. Daca sotul e motociclist poate are prieteni motociclisti cu sotii motocicliste care iti pot imprumuta ceva care sa se potriveasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 20, 2022 Admin Share Postat August 20, 2022 Nu am auzit nici eu de centre închiriere echipamente moto. Cum a spus și colegul, mai repede cauți pe la cei din anturajul soțului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 20, 2022 Share Postat August 20, 2022 La 17.08.2022 la 21:02, Lia a spus: Bună, Am un soț motociclist care ma vrea si pe mine motociclista/pasager pe motor. Cum nu ma las convinsă usor, caut sa imi inchiriez echipament-ul (geaca si pantaloni) pt un weekend. Stiti de unde as putea inchiria? Lia Ghete nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate