MotoS Garage Postat Decembrie 3, 2022 Share Postat Decembrie 3, 2022 ijntruder 1.8 la 5000 sigur nu e decat un gunoi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 3, 2022 Share Postat Decembrie 3, 2022 1 oră în urmă, Denzzel_05 a spus: Suzuki vzr 1800 intruder 2008 ce părere ai? Am parerea ca trolezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denzzel_05 Postat Decembrie 3, 2022 Autor Share Postat Decembrie 3, 2022 Acum 1 oră, MotoS Garage a spus: ijntruder 1.8 la 5000 sigur nu e decat un gunoi... Cere unde la 7000 îl știu pe tip, ma poate aștepta și de bani dar deja ajung prea sus cu bujetul. Ideia ca așteptam o parere despre motor. Acum 1 oră, Denzzel_05 a spus: Cere undeva la 7000 îl știu pe tip, ma poate aștepta și de bani dar deja ajung prea sus cu bugetul. Ideia ca așteptam o parere despre motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate