R6Guy Postat Septembrie 29, 2022 Share Postat Septembrie 29, 2022 Salutare, Am pus ochi pe ea am vazut-o am cumparat-o si mai exact din 23 iulie ne bucuram impreuna de soare, specific incepator fiind prima motocicleta Yamaha YZF R6 2004, recunosc nu cautam sportiva chiar fugeam de ele ca de "ce sa fac eu cu una ca nu imi place, incomoda etc stiti voi " dar cand am vazut-o mi-a furat inimia, Si de atunci ma bucur de ea enorm, pot sa zic ca a fost cea mai buna decizia pe care o puteam lua si poate suna aiurea da sunt super mandru de ea/el inca nu stiu ... Dar e o motocicleta extraodinara singura suparare este ca nu stiu inca sa ma bucur de ea cum si-ar dorii ea, ea saraca poate eu nu pot :)))).. Dar practic cu ea cum prind ocazai, drumuri virajate , pot sa zic ca ma invata mereu si imi arata ce poate la fiecare iesire si mereu raman cu gura cascata si ma indragostesc de ea tot mai tare...singura problema pentru mine ca inca nu stiu prea bine sa ma aplec pe ea, genunchi jos cot jos stiti la ce ma refer, dar practic sunt insistent. Daca va rog frumos sa ma ajutati cu ceva sfarturi legat de mentenanta ei sau la ce trebuie sa am in vedere la ea, va multumesc !! Per total sunt extrem de multumit de alegere si surpins de ciclista ei foarte usoara si frumoasa. R6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6Guy Postat Septembrie 29, 2022 Autor Share Postat Septembrie 29, 2022 1 minute ago, Kristian K said: Pentru inceput cauta si descarca User manua-ull,te va ajuta la multe chestiuni bazice si simple. Salutare, am manualu, m-am tot uitat prin el. Intrebam doar daca exista ceva sa am in vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6Guy Postat Septembrie 29, 2022 Autor Share Postat Septembrie 29, 2022 5 hours ago, Kristian K said: Sa inteleg ca in poza a 3 a te-o facut ala cu bicicleta pe interior? Daaaa, poza de finish.. A fost o lupta stransa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat Septembrie 29, 2022 Share Postat Septembrie 29, 2022 Motojitsu pe Youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6Guy Postat Septembrie 29, 2022 Autor Share Postat Septembrie 29, 2022 3 hours ago, Mihai Daniliuc said: Motojitsu pe Youtube Salutare, Am urmărit câteva clipuri de a lui, chiar are un clip în care explica poziția înainte de curba și cum trebuie sa abordezi un viraj ca și pozitie. Doar ca la el pare al naibi de usor Si ma uit ca " vițelul la poarta noua" dar mna, sunt începător ma dau de câteva luni am răbdare nu e problema, cred ca în principiu totul se învață. Nici cauciucurile nu cred ca ma ajuta foarte mult momentan sunt cam gata, dar mi am comandat pentru sezonul următor Michelin pilot power 3 set. Poate o sa simtă altcumva. Mulțumesc de recomandare, apreciez foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat Septembrie 29, 2022 Share Postat Septembrie 29, 2022 Anvelopele noi clar fac diferenta. Pana vin alea si vine si sezonul nou, ai timp sa te documentezi. Sa nu uiti sa o iei usor cu moto dupa ce le montezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6Guy Postat Septembrie 29, 2022 Autor Share Postat Septembrie 29, 2022 24 minutes ago, Mihai Daniliuc said: Anvelopele noi clar fac diferenta. Pana vin alea si vine si sezonul nou, ai timp sa te documentezi. Sa nu uiti sa o iei usor cu moto dupa ce le montezi. Salut, Deci am inteles eu bine ca trebuie luate usor la început pana fac ceva km cu ele..pana se "tocesc" puțin sa zic asa, am inteles ca au un strat pe ele nu știu exact sa explic ce pana se duce de pe el sunt puțin cam alunecoase?.. Pai ma tot documentez și eu pe ici pe colo și orice sfat îl primesc, este bine-venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 30, 2022 Share Postat Septembrie 30, 2022 Mai alunecoase decât astea praf ale tale oricum nu sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6Guy Postat Septembrie 30, 2022 Autor Share Postat Septembrie 30, 2022 5 hours ago, ENEOS said: Mai alunecoase decât astea praf ale tale oricum nu sunt. Cam da... 4 hours ago, Kristian K said: Sunteti off topic,ramaneti la subiectul topicului. Scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate