kreptor Postat Octombrie 19, 2022 Share Postat Octombrie 19, 2022 (editat) draci confrati..daca ajungeti prin zona buzau .. magura .. recomand cu caldura ruta sapoca minzalesti..lopatari ..plaiul nucului . din plaiul nucului ,de la troita cu dreapta cobori in gura teghii...pe un macadam impecabil..(mere orce mobra) iar cu stanga spre ivanetu buzioru magura...(au ajuns cu asfaltul pina la troita..in plaiul nucului) coborarea spte terca lopatari este deasemenea impecabila...mere cu orce mobra d strada..mai (putin ss) un peisaj ireal de frumos cu paduri de mesteacan ..pin...etc noi am venit dinspre lopatari si am coborat pe gura teghii. cu speranta ca o sava bucurati si voi de acest minunat drum...va urez sa motoriti cu drag prin toamna Editat Octombrie 19, 2022 de kreptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 20, 2022 Share Postat Octombrie 20, 2022 Mulțam! L-am trecut la trasee de făcut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Octombrie 20, 2022 Share Postat Octombrie 20, 2022 fain,merci.Si drumul de la Bozioru spre Fisici ,Scaeni si apoi Colti,cu muzeul chihlimbarului e fain,mai sunt prin zona chiliile vechi in pesteri (schituri rupestre Nucu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Octombrie 21, 2022 Autor Share Postat Octombrie 21, 2022 drumul din magura (peco repsond) pina in bratilesti este asfaltat proaspat...unde se termina asfaltul este o cruce de piatra la o jonctiune de drum. cu stanga cobori in gura teghii ...macadam in stare...ff buna ( mere orce moto de strada) iar inainte ...drumul ajunge in lopatari( platoul carstic minzalesti...focul viu de la terca...etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 2, 2022 Share Postat Noiembrie 2, 2022 Am fost, dar cu mașina. Am luat-o pe Haleș-Ciolanu-Măgura-Pârscov-Bozioru și pe macadam spre Fișici-Scăieni-Colți. După aceea am mers pe partea cealaltă și am urcat de la Gura Teghii la Plaiul Nucului și lacul Mocearu, coborând la Lopătari. De la Mocearu coboară un drum asfaltat, îngust de o bandă, probabil spre Crevelești, dar nu m-am încumetat șă mă dau jos pe acolo. Rămâne pe data viitoare. Drumurile sunt superbe, iar peisajele nu mai zic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Noiembrie 2, 2022 Share Postat Noiembrie 2, 2022 superb @Doctor X Merge cu orice masina sau trebuie mai de teren ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 2, 2022 Share Postat Noiembrie 2, 2022 Merge cu Loganul, mai puțin cu mașini cu gardă foarte joasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate