cameleugen Postat Noiembrie 10, 2022 Share Postat Noiembrie 10, 2022 (editat) Buna ziua . Sunt incepator si vreau sa imi iau o motocicleta. Imi place tare mult una anume si voiam sa va intreb parerea voastra despre ea. Daytona Rockstar 500. Undeva la 5800e noua. Editat Noiembrie 10, 2022 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 10, 2022 Share Postat Noiembrie 10, 2022 Salut, productie China. Piese pauza lipsa nevoie, daca e sa iti trebuiasca. Apoi, la 5800 euro iei o moto naked , cu 2 ani vechime, mult mai ok-productie japoneza. Ce are per ansamblu piese mai bune, functioneaza mai bine ,etc. Fiind incepator eu oricum ti-as recomanda sa nu iei moto noua direct, fiiindca la inceput nu stii ce vrei, ce cauti de la o moto, si vei pierde bani. Mai bine ceva vechi de cativa ani. Cu 580 poti lua un z650, un sv650, sv650x, un mt07, tot asa. Inteleg ca te atrage aspectul la rockstar, de scrambler. Da , arata funky, dar cred ca la atat se rezuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cameleugen Postat Noiembrie 10, 2022 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2022 Multumesc de sfat. de Benelli Leoncino 500 ce parere aveti? sau de Husqvarna SVARTPILEN 401 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 11, 2022 Share Postat Noiembrie 11, 2022 Leoncino este foarte arătos și interesant. Dar cam la fel de greu cu servisarea/piesele. Benelli e exotic rău la noi. Svartpilen/Vitpilen 401 sunt de fapt niște Duke 390 cu alte plastice și geometrie. Platforma este bună și desăvârșită iar accesul la piese/mecanici (KTM) este ok. Problema este că e teribil de mică motocicleta. Dacă ai peste 1.65-1.70 o să fie mică de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate