andreierdna Postat Ianuarie 5, 2023 Share Postat Ianuarie 5, 2023 Salut, Se pricepe cineva ? Am mobra pe provizorii expirate (trecut de 90 de zile). Din ce citesc, nu vad nimic care sa ma opreasca sa o vand - urmand ca urmatorul posesor sa poata obtine o extra tura de 90 zile dupa ce plateste taxa si asigurarea, nu ? Ma insel cumva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 5, 2023 Share Postat Ianuarie 5, 2023 (editat) O poti vinde, doar ca nu poti circula cu ea nici tu nici noul proprietar. Acesta din urma va trebui sa o inmatriculeze final (numere negre) ca sa poata circula cu ea. Nu are dreptul la un nou set de numere rosii daca au fost deja scoase pe VIN numere rosii pentru 90 de zile total. Editat Ianuarie 5, 2023 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreierdna Postat Ianuarie 5, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2023 (editat) 5 minutes ago, switch said: Va trebui sa o inmatriculeze final ca sa poata circula cu ea. Din asta inteleg ca NU mai pot scoate numere provizorii ? chiar daca este alt posesor alt contract ? Pentru ca de fapt n-a fost la fiscalu nimanui nu ? Bun, tre sa modific anuntul atunci Editat Ianuarie 5, 2023 de andreierdna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Ianuarie 5, 2023 Share Postat Ianuarie 5, 2023 evident ca e pe VIN si nu pe posesor, ce te-ar opri altfel, dupa 90 de zile, sa vinzi catre sotie, matusa, bunica, etc, si uite asa, sa scoti nr rosii la infinit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreierdna Postat Ianuarie 5, 2023 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2023 1 hour ago, frankone said: evident ca e pe VIN si nu pe posesor, ce te-ar opri altfel, dupa 90 de zile, sa vinzi catre sotie, matusa, bunica, etc, si uite asa, sa scoti nr rosii la infinit? nu m-am gandit la asta, in capul meu avea sens ce ziceam dar dupa ce a raspuns switch mi-am amintit ca speța de care știam eu trecuse deja printr-un ciclu de fiscal cand a fost la a doua tură de 90 de zile de nr rosii. amînțăles amu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate