robychopper Postat Mai 22, 2004 Share Postat Mai 22, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 22, 2004 Autor Share Postat Mai 22, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 22, 2004 Autor Share Postat Mai 22, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 22, 2004 Autor Share Postat Mai 22, 2004 DETALII THNICE Engine Type 1832cc liquid-cooled horizontally opposed six-cylinder Bore and Stroke 74.0mm x 71.0mm Compression Ratio 9.8:1 Valve Train SOHC; two valves per cylinder Carburetion PGM-FI with automatic choke Ignition Computer-controlled digital with three-dimensional mapping DRIVE TRAIN Transmission Five-speed Final Drive Shaft CHASSIS / SUSPENSION / BRAKES Front Suspension Trailing bottom link; 3.9-inch travel Rear Suspension Unit Pro-Link with single shock; 3.9-inch travel Front Brakes Dual full-floating 330mm discs with three-piston caliper Rear Brake Single 336mm disc with two-piston caliper Front Tire 150/60R-18 radial Rear Tire 180/55R-17 radial DIMENSIONS Wheelbase 68.9 inches Seat Height 27.2 inches Dry Weight 794.0 pounds Fuel Capacity 6.1 gallons OTHER Emissions California version differs slightly due to emissions equipment. Rearview Mirrors Standard Available Colors Candy Black Cherry, Double Clear-Coat Black, Illusion Blue Model ID NRX1800 FACTORY WARRANTY INFORMATION 3 years Coverage of defects in materials and workmanship Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 22, 2004 Autor Share Postat Mai 22, 2004 cruizerul asta versiunea americana ma inebunit ,am vazut pe o strada in barcelona unul si in realitate este enorm dar enorm de mare arata superb cu totul ca miemi plac chopperele facute am ramas cu gura cascata un sfert de ora dind ture in jurul lui voi ce parere aveti????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 22, 2004 Autor Share Postat Mai 22, 2004 si nici modelul asta nu arata rau VTX 1800 modelul cu rotile pe spite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 22, 2004 Autor Share Postat Mai 22, 2004 si un valkyria asa cum a iesit el in prima creatie modelul standard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 22, 2004 Autor Share Postat Mai 22, 2004 ce ziceti modelul de valkyria rune american arata mai fain??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 22, 2004 Share Postat Mai 22, 2004 am vazut pe o strada in barcelona unul Citisem in Motorrad ca in Europa a fost adusa una singura si aia e in Germania la Reprezentatul Honda pt. Europa. Modelul e destinat exclusiv pt. USA si se asteapta luni intregi la rand pentru ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Mai 23, 2004 Share Postat Mai 23, 2004 Rune-VN200-Triumph Rocket III= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 23, 2004 Autor Share Postat Mai 23, 2004 Rune-VN200-Triumph Rocket III= pune si tu o poza ma renegade o poza nu:))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 23, 2004 Autor Share Postat Mai 23, 2004 Citisem in Motorrad ca in Europa a fost adusa una singura si aia e in Germania la Reprezentatul Honda pt. Europa. Modelul e destinat exclusiv pt. USA si se asteapta luni intregi la rand pentru ea... nu te contrazic dar asa care am vazuto nu era din europa era cu matricula de california in fiecare vara am vazut aici motoare cu nr usa si in general erau din astea cu o gramada de bani proprietari de terenuri si yahturi habar naveam ca este doar una in europa salutari la road patrol timisoara------ca dupa cite vad esti membru si tu eu tot timisorean is transmite salutari la baieti din partea lui ROBY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Mai 23, 2004 Share Postat Mai 23, 2004 Tu ai cerut-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Mai 23, 2004 Share Postat Mai 23, 2004 Si cealalta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Mai 23, 2004 Share Postat Mai 23, 2004 Valkyie Rune e de-a dreptul fenomenala. Mi se pare de departe cruiserul de serie cu cel mai reusit design si cred ca nici motorul nu e mai prejos, fiind un Honda de 1800 . P.S.: Pretul de 25000$ e si el pe masura . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 24, 2004 Autor Share Postat Mai 24, 2004 Tu ai cerut-o! este superb trimph roketul imi place mult trimphul este una din marcile care chiar imi plac mult mersi de poza renegatule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
araya Postat Mai 27, 2004 Share Postat Mai 27, 2004 mie personal imi place mai mult vechea valkirie decat cea noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Mai 28, 2004 Share Postat Mai 28, 2004 Ce mai faci prietene? Ai gasit tobe sau le-ai si schimbat? Pe la Arc cind mai dai? Apropo de poza de mai sus, sper ca nu pasagera era "Volksbank"-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
araya Postat Iunie 16, 2004 Share Postat Iunie 16, 2004 am mai fost pe la arc dar nu ne-am intalnit:(...am fost si la brasov dar nu te-am vazut pe acolo:(...mi-am luat tobe hyghway hawk pana la urma,nu sutnt tocmai ce vroiam eu dar sunt misto...poate ne intalnim miercurea asta la arc ...faza cu pasagera nu o intzeleg ...?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate