pierrotlefou Postat Martie 6, 2023 Share Postat Martie 6, 2023 (editat) Salut, Asa cum am promis, revin cu noutati despre noua mea motocicleta. Inmatriculata, revizuita, echipata. Adusa de Marcel din Germania. 2014, 11323 km (azi), impecabila. A venit cu parbriz specific modelului (Puig), ghidon LSL (mai lat si putin mai inspre motociclist), semnalizatoare pe LED, conducte de frana sport, oglinzi sport si cred ca saua a fost retapitata. Motocicleta este joasa, deci banuiesc ca i s-a pus kit de coborare. Ce am mai adaugat: top case Givi monokey 40l, set genti laterale Kappa de 33l (plus banda reflectorizanta laterala), suport top & side Kappa, priza de alimentare la ghidon, bila de fixare RAM Mount, slidere Puig, tank pad. Plus numar preferential Am dus-o in Otopeni la RAMS care i-au facut revizie completa, inclusiv gresare (foarte buna recomandarea lor, a meritat). Ei s-au ocupat de instalarile tuturor accesoriilor. Foarte multumit de echipa de acolo! Merge incredibil de fain, sa vad cat de repede o sa ma obisnuiesc cu presiunea aerului de la 100km/h in sus . Multumesc Marcel! Si sa vina sezonul! Editat Martie 6, 2023 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 6, 2023 Share Postat Martie 6, 2023 Sa te poarte sanatos multe zeci de mii de kilometri frumoși! P.S. Sezonul a inceput! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Martie 6, 2023 Autor Share Postat Martie 6, 2023 (editat) Acum 2 minute, TETEA. a spus: Sa te poarte sanatos multe zeci de mii de kilometri frumoși! Multumesc asemenea! Acum 2 minute, TETEA. a spus: P.S. Sezonul a inceput! Pe aici inca e frig, prefer sa mai astept Editat Martie 6, 2023 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Martie 7, 2023 Autor Share Postat Martie 7, 2023 Acum 15 ore, Kristian K a spus: Sa faci km dupa dorinta! P.S. I-am mai pus si grila de protectie pentru radiator. Ca nu iesea la lista de accesorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate