switch Postat Aprilie 5, 2023 Share Postat Aprilie 5, 2023 (editat) Tot ce vedeti mai jos vine cu pretuldeja negociat. Pentru ultimu pret sau negociere, puneti si voi +25% la preturile de mai jos. Nimic nu e nou, totul e vechi insa nu prezinta uzura excesiva. Eu le-as folosi inca daca mi-ar mai fi de folos. Ma gasiti aici pe PM si vedem de acolo ce si cum. Resturi de echipament de munte entry level gasite prin casa. Rucsac maricel 60L-ish, branding IBM. Nu e Deuter sau Millet dar nici pretul nu-i acolo. Sac de dormit Carrefour (ATENTIE - nu e foarte calduros; merge de Vama dar la 5 grade noaptea ti-e frig); il foloseam in drumetiile moto impreuna cu cortul. Cort Hannah (Serak parca) de 3 persoane (teoretic 3+1, eu zic 3 sau un cuplu pus pe treaba), cort interior + foaie exterioara, cu antreu. Include sac si cuie. Era foarte bun, nu era rupt sau ceva de silu', insa e vechi de aici pretul. Cred ca merg date toate impreuna la 200 de lei. No questions asked. Poze mai jos: Continuam mai jos: 4. Patine marimea 42, maxim doua ore purtate 5. Role marimea 42, purtate insa utilizabile (BONUS: un set de roti cu rulmenti, practic noi, ramase de la un set de patine cu rola/lama intersanjabila) 6. Clapari Head marimea dracu stie: scrie 58 pe ei si jos mai e un marcaj cu 115/113 (oricare din astea poate fi flex index insa... nu simultan); masurata talpa "la ruleta" 306mm (ignorati unghiul dubios al pozei, ruleta si telefonul sunt puse exemplificativ dupa ce am masurat fix lungimea exterioara a talpii, nu ca ar fi FOARTE relevant). Posibil sa fie o marime mare de copchil. No idea. La 42 nu merge, e mult mai mic. Any tips appreciated. Cost 100 lei obiectu. Perechea, ma rog. Caloriferu nu e inclus Partea a treia: arzator de camping compact / pliabil, cu prindere de buetlie separata (ca sa nu stai cu ditai stacku de picior-butelie-arzator-cana). Cand e pliat incape intr-o cutie de deodorant STR8 (pe care nu o mai am ca a fost refolosita la sruburi). Inclusiv butelie veche, utila pentru o proba; apoi recomand inlocuire ca sa nu aveti surprize la supapa. Cost 100 de lei. BONUS: un arzator de pe vremuri cu butelie fixa (odata fixata butelia nu o dai jos pana la golire ca nu are supapa). Nu l-am scos din plasticul de stocare. Asta se da pe o bere Mai vindem si echipament moto: Editat Aprilie 5, 2023 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Aprilie 5, 2023 Share Postat Aprilie 5, 2023 1 oră în urmă, switch a spus: 6. Clapari Head marimea dracu stie: scrie 58 pe ei si jos mai e un marcaj cu 115/113 (oricare din astea poate fi flex index insa... nu simultan); masurata talpa "la ruleta" 306mm (ignorati unghiul dubios al pozei, ruleta si telefonul sunt puse exemplificativ dupa ce am masurat fix lungimea exterioara a talpii, nu ca ar fi FOARTE relevant). Posibil sa fie o marime mare de copchil. No idea. La 42 nu merge, e mult mai mic. Any tips appreciated. 115/113 este flex-ul. lungimea exterioara de 306mm este importanta pentru reglarea legaturilor. Ca idee, ai mei, la marimea 26-26,5 (echivalent 41), au 300mm exterior. As zice ca ai tai sunt 27, adica un 41,5-42. Pentru felul in care-i simti conteaza si cat de largi sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 5, 2023 Autor Share Postat Aprilie 5, 2023 La mine in Bucuresti Claparii rezervati pentru moment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 26, 2023 Autor Share Postat Aprilie 26, 2023 Valabil tot cu exceptia claparilor. Facem si reduceri ca sa eliberam debaraua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Aprilie 26, 2023 Share Postat Aprilie 26, 2023 Pe mine arzatorul de camping compact / pliabil m-ar interesa . Prin ce zona de Bucuresti te gasesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate