Z.Lucian Postat Aprilie 5, 2023 Share Postat Aprilie 5, 2023 Salutare, Dupa cativa ani buni de plimbari pe Strom-ul meu de 650 din 2019 varianta XT si aproape 50.000 km am decis sa ne despartim si sa ne continuam calatoria fiecare pe drumul lui. Astfel nou meu partener de drum este un BMW F850GS Adventure cu care am reusit sa fac doar 500 de km pana in prezent. Deocamdata motocicleta este fantastica si ma inteleg foarte bine cu ea, dar fara parbriz este chin sa te plimbi, astfel ca abea astept sa imi vina noul parbriz Pana acum am comandat pentru ea parbriz, scut metalic, folie de protectie display, protectii rezervor, extensia talpa cric lateral, suport top case si topcase Givi Dolomiti 46l Abea astept sa vina caldura si sa termin rodajul Si cateva poze cu specimenul in cauza. Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Aprilie 5, 2023 Share Postat Aprilie 5, 2023 Să o stăpânești sănătos și să aveți kilometri fără număr împreună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 5, 2023 Share Postat Aprilie 5, 2023 Acum 10 minute, ninel60 a spus: Să o stăpânești sănătos și să aveți kilometri fără număr împreună. ...Si fara incidente neplacute! Merita sa dai o cafea cand ne intalnim pe vreo ulita din Romania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Aprilie 6, 2023 Share Postat Aprilie 6, 2023 sa o stapanesti sanatos Luci ! poate ne intersectam pe vreo poteca anul asta, dar mai aproape de mine :)) Mircea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z.Lucian Postat Aprilie 7, 2023 Autor Share Postat Aprilie 7, 2023 Multam tuturor, @ivan pedala dau cu mare drag si mai multe @ulei_moto apai numa sa se mai incalzeasca vremea si facem cumva sa iesim Mirceo Asfalt uscat tuturor si sa ne auzim cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate