Sari la conținut

ulei_moto

Membru
  • Număr conținut

    284
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ulei_moto

  1. A trecut deja prin cuptor,daca ne luam dupa pozele de mai sus, cred ca se refera la protectie dupa ce asambreaza motocicleta. Grozav proiect ! bafta !
  2. imi place foarte mult motorul, dar din topicul tau am ramas doar cu o idee: " tu ai cumparat motorul acesta inainte sa ai permisul ? "
  3. arata bine ! bafta! Poate gasesti informatiile necesare in schitele explodate , la carburatoare, mi-am permis sa caut dupa info din prima postare, italia, xrc 650 , anul nu l-am gasit. https://www.megazip.net/zapchasti-dlya-motocyklov/honda/xrv650-14904/xrv650-africa-twin-28806/xrv650j-712998 https://gebotools.ro/products/stand-echilibrat-roti-motociclete-hbm-deluxe?utm_source=googlecpc&utm_medium=MaxEchipamentevulcanizare&source=googleads&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAwvKtBhDrARIsAJj-kTjGlagxHMItDzidMJ34MDEKVfmDd1fc8QcWuk0_JEke8BBvgk76CrQaAllsEALw_wcB Nu l-am cumparat, intentionez in viitorul apropiat (lipsa de fonduri), gasesti si mai ieftin, pe de ex MOTEA, dar pare calitate mai prosta. https://gebotools.ro/products/set-cheie-universala-pentru-spite-motocicleta?variant=44285481484594 cum intentionezi sa vopsesti cadrul ? normal sau electrostatic ?
  4. vezi ca pe 30.09.2023 bardak organizeaza testdrive pentru riejuaventura500. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid024pUtcE1nRqPnu5HJC2ZNxch37dVsxe9rNFzFLu9H8yVv9v1nFXBb9LvPPEne3MDl&id=100087717980067&sfnsn=mo stiu ca sare de buget, dar na..... macar testezi o caprita de adv
  5. ai dreptate, suspensiile nu sunt nici pentru un rider mai plinut :))) Daca esti din Bucuresti, te poftesc pe la mine in weekend sa dai o tura , cu precizarea ca al meu este mai vechi, modelul pana in '96,are pornire doar la kick, este work in progress si este folosit doar pentru tzarana, nu merg cu el pe strada, pentru ca nu vreau, nu pentru ca are vreo problema.
  6. Suzuki Dr 650, avea colegul @bursyllacde vânzare întreținut,dar parca nu prea se pretează și pentru pasager
  7. rams - https://rams21.ro/contact/ , Otopeni, Ilfov sau Grant racing Garage - https://www.grantmoto.ro/contact/ , Bucuresti, Sector2, gara est care iti este mai aproape
  8. Felicitari ! Pare ca a fost o tura epica, cele mai bune ture sunt cele imprevizibile, neplanuite si care se termina cu bine. Mi-am salvat punctele pe G maps si sper ca la anul sa fac un traseu de genul. Poate la anul ne strangem mai multi.
  9. Cu tot respectul,nu asta a fost intenția mea, era destul de dimineața și nu eram treaz 100%. Aici este vina mea, am crezut că este street legal , cum este Yamaha wr 450f și nu ai vrut să o înmatriculezi și poate exista posibilitatea de inmatriculare O zi bună !
  10. Informatiile obligatorii pe care trebuie sa le contina un anunt sunt urmatoarele: - Numar telefon/modalitate contact. - ok - Pret. - ok - Poza(e). - ok - Starea actelor (unde este cazul, ITP pana la ce data, posibilitatea de eliberare certificat fiscal, asigurare, CASCO, carte service, garantie, etc.). - Orasul unde se afla bunul / userul. In versiunea mobile profilul userilor nu este vizibil, prin urmare acest aspect trebuie specificat clar in anunt. - In cazul nerespectarii acestor reguli anuntul se sterge automat, fara notificare!
  11. Indiferent de modul abordării, ține minte că nimeni de aici nu îți vrea rău, din contra, vrem că sportul asta să aibă cât mai mulți adepți, întregi și nevătămați.
  12. Daca chiar ai nevoie de un mijloc de transport pentru naveta si sortii sunt impotriva ta, cauta alta alternativa, exemplu: un microcar. Dai de permis cat. B1, capeti experienta despre care iti vorbesc majoritatea colegilor de mai sus si este o situatie win-win. p.s. ai loc sa inghesui si o jivina in masina p.s.s sunt tata de baiat si fata si stau pe ganduri daca le-as permite sa de-a de permis la 16 ani, ironic pe baiat l-as lasa ca este o fire pasnica si nu este impulsiv, cu conditia ca orice drum are de facut,sa il faca cu mine, ca partener, in primele luni, daca nu, ar ramane fara utilaj, degeaba ai permis daca nu ai ce sa conduci. Darrr pe fata nu as lasa-o, pentru ca este o fire mai aprinsa, cel putin acum cand are 3 ani jumatate :D.
  13. probabil a fost norocul incepatorului si faptul ca am fost intr-o joi, tocmai sa evit aglomeratia de pe drum. Multumesc RAdu pentru sfaturi, am primit mail acum cateva zile ca mi-a ajuns semeringul si probabil in viitorul apropiat,sper, voi schimba rulmentii pe spate. O saptamana usoara !
  14. ii multumesc Barbosului, am fost ferit. A fost un moment in care am ramas impotmolit in padure si ma gandeam numai la mos Martin si la faptul ca pentru a porni motorul trebuie sa fiu calare, decompresor manual....minim 30 secunde, plus picioarele pline de namol...... atunci a intrat adrenalina ( cu o seara inainte, vecinu mi-a zis sa iau petarde si electrosocul la mine, iar eu nu nu, batman batman ) si am inceput sa dau din picioare cu spor. parca nu strica putina companie, mai ales cand trebuie sa ridici motorul :))) si pana la urma putina competitie inocenta nu strica
  15. Fiind în concediu, mi-am permis o evadare de o zi și am ales vârful baiul mare ca refugiu. Am plecat din Secaria,jud.prahova, după un drum văzut pe google maps(vedere din satelit), destul de dificil, dar mărețul DR a făcut față cu brio și am coborât pe partea cealaltă, prin rezervația naturală glodeasa, spre Valea Doftanei,revenind pe sosea înapoi în Secaria, acolo având mașina cu remorca. Acum că stau și mă gândesc , am fost inconștient că am fost sigur, dar m- am gândit că sunt 'incepator' și să nu stea cineva după mine.
  16. Toată noaptea am visat că m-am dat prin Turcia:))) Sunt plecat în concediu și azi dimineață,am intrat să citesc una alta pe forum să îl las pe băiatul meu să adoarmă tun pentru că nu putea să adoarmă de sforăitul meu. Dar din moment ce am adormit,am visat tot ce am citit mai sus:))) vreau sa zic că m-am trezit cu un zâmbet tâmp:)) foarte tare. Așa că, dacă mai ai și alte povestiri, bagă că mai am o noapte de dormit cu băiatul. P.s. ai dat dr-ul ?
  17. Nu e bai, l-am comandat de la Suzuki, vine in 11 zile. Mulțumesc, apreciez !
  18. 100 Nm, mi-a luat cateva secude bune sa imi dau seama despre ce vorbesti. Ma gandeam la nano metri, gaura de la jiglor :)))
  19. Am comandat oem de la Suzuki,vine in 7-10 zile, am cautat google dimensiunile,33x62x7, nu am găsit și am zis că nu are rost să mă complic. Sincer sa fiu, mă bătea gândul să nu îl mai pun, după care m-am gândit că dacă japonezul l-a pus, trebuie. Urmează distracția cu înlocuirea rulmentului, este pentru prima dată când voi face așa ceva. Am un avantaj că socrul meu are o trusa de scos rulmenți de la tati și internetul este plin de informații.
×
×
  • Creează nouă...