Honda cbr125 Postat Mai 29, 2023 Share Postat Mai 29, 2023 Salut am un Honda cbr 125r 2005 și va întreb dacă știți va rog un video cu montajul cutie de viteze că eu nu am găsit nimic pe YouTube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Mai 30, 2023 Share Postat Mai 30, 2023 Saluta si tu un mecanic... Daca te apuci sa montezi tu cutia de viteze a motocicletei s-ar putea sa faci mai mult rau. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 30, 2023 Share Postat Mai 30, 2023 Complexitatea lucrării depășește capacitățile youtuberilor și tiktocilor, deci lasă-te păgubaș! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Mai 30, 2023 Share Postat Mai 30, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Mai 30, 2023 Share Postat Mai 30, 2023 O carte tehnica cum este cea de sus este foarte buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate