Sari la conținut

Segment Tatu - Cerna-Sat - Campu lui Neag (- Petrosani)

marook
 Share

Postări Recomandate

Buna ziua!

Imi poate spune cineva, va rog, daca segmentul descris in titlu, Tatu - Cerna-Sat - Campu lui Neag (- Petrosani), este circulabil? In data de 05.07 au ramas cativa turisti, vreo doua sute..., undeva, pe acest traseu. Luni voi pleca intr-o tura de trei zile, care, functie de starea drumului, ar putea include si acest segment. Plec singur, deci e destul de important sa stiu ce ma asteapta acolo.

Va multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tronsonul Câmpul lui Neag - Cerna-Sat nu este deschis circulaţiei.

Zilele trecute, în urma ploilor şi alunecărilor de teren, peste 100 de autovehicule s-au blocat pe acest drum, fiind nevoie de intervenţia Salvamont. Deci, autorităţile ar putea fi în alertă.

Dincolo de aspectele contravenţionale, nu cred că ar fi acum oportun, după atâtea ploi, de încercat. Dacă ar fi uscat...

Se poate merge pe drumul normal (67D, prin Tg Jiu), vizita Tismana - eventual, apoi se ajunge la Herculane; anul trecut şi drumul ăsta era prost...

Drumuri bune să ai!

Link spre comentariu

Am vrut si eu sa merg o data cu moto (v-strom cu gume de strada) si m-am razgandit. Sunt din zona si l-am facut cu bicicleta de cateva ori, este spectaculos, dar daca ploua este f alunecos, gropi destul de mari ce se umplu cu apa si nu stii pe unde e mai bine de mers. Am vazut stirea, dar nu stiam despre ce masini este vorba, ma gandeam la masini de teren. Este imposibil sa mergi cu o masina normala pe acel drum, sunt zone cu asfalt spart, zone lasate si ridicate pe care nu le prea poti trece cu o masina avand garda la sol joasa. Consider ca e ok pt un enduro sau moto cu gume de offroad.. image.thumb.png.8dc024d1a95cd8992830bed796329347.png

Link spre comentariu