Chrys Postat Iulie 7, 2023 Share Postat Iulie 7, 2023 Ce părere aveți de tobele de la Black widow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 8, 2023 Share Postat Iulie 8, 2023 Cu asemenea topicuri o sa ajungem la Nirvana si inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrys Postat Iulie 8, 2023 Autor Share Postat Iulie 8, 2023 Ma refer dacă sunt omologate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Iulie 8, 2023 Share Postat Iulie 8, 2023 25 minutes ago, Chrys said: Ma refer dacă sunt omologate Nu din cate stiu eu. Cu doi ani in urma m-am uitat la ei pe site cautamd o evacuare compatibila Yamaha si nu am reusit sa gasesc nicaieri precizari legate de omologarea pentru uz stradal. Altfel, erau cam cele mai ieftine de pe piata la ora aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 8, 2023 Share Postat Iulie 8, 2023 Acum 13 ore, Chrys a spus: Ma refer dacă sunt omologate Scie mare la ei pe site ca NU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Iulie 9, 2023 Share Postat Iulie 9, 2023 Acum 16 ore, Speedy.K a spus: Scrie mare la ei pe site ca NU. @Chrys Un motiv în plus să-ți pui și tu una? Am văzut un bombardier cu un 125cmc ce avea un BW, sper că era in drum spre ORL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate