Lucian_M Postat Iulie 15, 2023 Share Postat Iulie 15, 2023 Se vinde V-strom DL650 din 2004 cu 128.352 km, in stare tehnica foarte buna. Tin sa precizez ca se vinde FARA urmatoarele: - Suporti cutii (cadre metalice si talpa) - Risere ghidon - Toba sport (am toba originala) - Amortizor Hyperpro (am amortizorul original). Daca se doreste amortizorul Hyperpro, se adauga 500 euro (vedeti cat e unul cu rebound si preload reglabil). Are in momentul de fata urmatoaree dotari: - Crashbar Heed - Scut motor metalic - Forkbrace Cosmo - Panou cu usb quickcharger, vorlmetru si termometru, suport telefon, suport gopro - Ungator lant - Mansoane Oxford Premium Touring - Bloc sigurante cu releu pentru consumatorii suplimentari - Indicator treapta - Sa retapitata, spuma densitate 70% (asa mi s-a spus ca este) - Cateva scule pe care le-am primit in trusa - Discuri Brembo fata, EBC spate (placutele sunt toate noi) - toti rulmentii sunt in stare foarte buna (inclusiv cei ai basculei si ai tripodei, pe care nu ii schimba nimeni) - verificat joc supape (si lanturi) la Fabio, pus bujii Iridium, filtru aer, facut sincronizare - furca servisata de 3 saptamani - cauciucuri ok - ulei si filtru schimbate vineri (ieri) - ITP si RCA valabile pana in martie 2025 - Plus multe altele, vedeti imaginile cu evidenta interventiilor. Pretul este de 3000 euro fara cele patru repere mentionate la inceput sau 3500 cu amortizor Hyperpro. Nu negociez, stiu ce vand si cu ce merg din 2016, am vazut datorita motocicletei 22 de tari fara probleme tehnice. Se poate vedea in Davideni, Neamt, ne putem auzi la 0745863277. Se vinde doar cu perfectarea actelor, fiscalul în funcție de cum mi-l dă primăria (nu am datorii). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 18, 2023 Share Postat Iulie 18, 2023 Ce iti iei? Spor la vazare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 18, 2023 Autor Share Postat Iulie 18, 2023 Nu știu, inclin spre miar, dacă aș putea, aș dori 2014 (ăla cu ciocul ciudat, chiar dacă nu-mi place cum arată). Teoretic mi-ar mai trebui vreo 3000 euro, dar cică am de botezat... Deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 19, 2023 Share Postat Iulie 19, 2023 recomand maxim vanzatorul si mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 19, 2023 Autor Share Postat Iulie 19, 2023 Merci, dau o bere cu proxima ocazie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Iulie 19, 2023 Share Postat Iulie 19, 2023 La 15.07.2023 la 21:21, Lucian_M a spus: - ITP si RCA valabile pana in martie 2025 ITP-ul e valabil 2 ani RCA-ul parca se face pe maxim 1 an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 19, 2023 Autor Share Postat Iulie 19, 2023 Da, n-am modificat pentru RCA. Cadou dacă se cumpără moto cu amortizor Hyperpro. Preț achiziție: 150 euro. Arcurile sunt cumpatibile până la modelul din 2016. Btw, arcurile se pot vinde și separat, pot face montajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat August 4, 2023 Share Postat August 4, 2023 (editat) Vânzare bună! Treci pe BMW Editat August 4, 2023 de TeDy 'M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 4, 2023 Autor Share Postat August 4, 2023 Mulțumesc! BMW nu, în niciun caz. Cred că dau și suporții de bagaje, oricum nu merg pe miar, sunt alte puncte de prindere. O să-mi fac alții. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 9, 2023 Autor Share Postat August 9, 2023 Rezolvat și cablul de la un proiector. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 22, 2023 Autor Share Postat August 22, 2023 Rămân suporții pentru bagaje pe moto. Cine nu îi dorește, îi pot da jos în câteva minute. Am și un parbriz, stare bună, de rezervă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Septembrie 2, 2023 Autor Share Postat Septembrie 2, 2023 Pus toba stock. 2900 euro. Dacă nu se dorește amortizorul Hyperpro, îl vând separat, ulterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 18 Autor Share Postat Ianuarie 18 Prețul scade la 2700 euro, includ și cutiile laterale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Ianuarie 30 Share Postat Ianuarie 30 La 18.01.2024 la 19:07, Lucian_M a spus: Prețul scade la 2700 euro, includ și cutiile laterale. Never say never "Nu negociez, stiu ce vand ...." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 30 Autor Share Postat Ianuarie 30 Cunoaștem. Cât despre cutii, trec pe textil, pentru reducerea greutății și a lățimii. Cunosc dezavantajele. Dacă nu le dau, le transform în cutii pentru transport scule. Păstrez doar topcase-ul (oricum are zăvorul cu probleme). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate