Levi mx Postat August 17, 2023 Share Postat August 17, 2023 Salut . Deci am o dilema care ma dispera la motorul meu , de ceva timp nju reușesc sa i dau de cap , motorul se accelerează singur și Rămâne acolo , am verificat maneta nu este blocată nu rămâne in poziția de acceleratie , pur și simplu când o accelerez și dau drumul la acceleratie ea contiuna sa se acelereze , am curățat carburatorul ,am verificat poziția senzorului , ce ar putea fi, am obs când se acelereaza singura , pot sa o aduc la normal prin reglând in partea stânga la carburator , dar desfacandul se oprește motorul , ce ar putea fi? Nu este mixul aer benzina Ok ? Sau trage aer pe undeva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 17, 2023 Share Postat August 17, 2023 colegul Kollar sigur iti va raspunde......, le are el cu aceleralea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 17, 2023 Share Postat August 17, 2023 Uzura la pistonasu din carburator?Fluxu de amestec aer benzina nu e constant din cauza asta.Sau pistonasu ramane agatat undeva.Poate-n locasu surubului de ralanti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levi mx Postat August 18, 2023 Autor Share Postat August 18, 2023 La 17.08.2023 la 10:53, pinnochio a spus: Uzura la pistonasu din carburator?Fluxu de amestec aer benzina nu e constant din cauza asta.Sau pistonasu ramane agatat undeva.Poate-n locasu surubului de ralanti. Tind sa Menționez ca rămâne accelerata numai când o accelerez eu , dar maneta revine la normal nu ae simte cablu blocat sau ceva de gen și se aude in carburator când clapeta ajunge jos La 17.08.2023 la 10:53, pinnochio a spus: Uzura la pistonasu din carburator?Fluxu de amestec aer benzina nu e constant din cauza asta.Sau pistonasu ramane agatat undeva.Poate-n locasu surubului de ralanti. Unde se afla acel pistonas? am observat ca , atunci când face așa revine la normal dacă ii trag șocul de la maneta nu cel din partea stânga de la carburator La 17.08.2023 la 10:53, pinnochio a spus: Uzura la pistonasu din carburator?Fluxu de amestec aer benzina nu e constant din cauza asta.Sau pistonasu ramane agatat undeva.Poate-n locasu surubului de ralanti. Aici se vede cum se aude după care e normal si dacă apăs ambreiajul se oprește motorul ca si cum scade turația FullSizeRender.MOV La 17.08.2023 la 9:33, apriliacluj a spus: colegul Kollar sigur iti va raspunde......, le are el cu aceleralea O sa îl aștept sa răspundă mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat August 19, 2023 Share Postat August 19, 2023 foc. ii dai foc si scapi de gunoi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levi mx Postat August 19, 2023 Autor Share Postat August 19, 2023 Acum 7 ore, MotoS Garage a spus: foc. ii dai foc si scapi de gunoi... Am înțeles sa înțeleg ca nu sunteți fan daca nu aveți ce zice , mai bine nu spui nimic , decât sa dai o dovada neplăcuta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate