Speedy.K Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Ala dispersant e cam naspa, daca bate oleaca vantul risti sa ti-l dai in ochi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 eu fix de aia l-am cumparat ca bate dispersat la cel cu jet liniar trebuie sa tintesti bine, exact, ceea ce e greu de pe mobra pe coclauri.... asa dai un jet in spate si se face liniste in urma ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Aaa, da, corect, eu ma gandeam la mersul pe jos, pe munte. De pe mobra e altceva, dulaul e, de obicei, pe la scarita pasagerului, nu in fata ta. Eu cu mobra nu am avut niciodata probleme cu astia de stana, gaz si praf in ochi. Dar pe jos m-au tinut odata pe loc o juma de ora, de mi-era frica si sa strig dupa cioban. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate