vlad.apetroi Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 (editat) Salut, Din cauza unei noi achizitii, se vinde Sportster 883 pe carburatie avand aproximativ 22000 km cu ghidon tip dragbar si rezervor aprox. 17 litri Filtru de aer K&N si evacuare Screaming Eagle; Cauciucuri montate acum cca. 3000 km; Placute frana fata noi, pompa frana spate inlocuita, furca servisata. Mici defecte estetice conform varstei. Merge si se aude impecabil. Motocicleta are ITP valabil 06.09.2024 si asigurare valabila pana la 19.07.2024. Se ofera fiscal poate fi vizionata in Iasi Pretul 6000 euro si este negociabil. Nu accept schimburi. tel: 0725683065 Editat Martie 25 de vlad.apetroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 Negociabil...de la cat?! Defecte specifice ...carei varste?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Martie 25 Autor Share Postat Martie 25 (editat) Scuze, daca vand rar An fabricatie 2005, pret 6000 euro negociabil Editat Martie 25 de vlad.apetroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Martie 25 Share Postat Martie 25 Oferte accepți ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Martie 26 Autor Share Postat Martie 26 Salut, am luat un desert x la care trebuie sa mai pun bani. Mai ales ca esti din iasi pot fi flexibil cu banii dar alte jucarii pe langa casa nu cred ca imi trebuie. Doar daca e ceva foarte surprinzator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate