pierrotlefou Postat Aprilie 13 Share Postat Aprilie 13 Dixit anuntul autorului: "Astăzșmâine Zair și familia lui de mama, tata și copilu' vă așteaptă la Bucuresti Mall, în cadrul Motorfest, cu cartea Dusîntors, la o vorbă, un autograf, o poză, d-astea lumești. Suntem înconjurați de Poliție, Pompieri, totul e safe, nicio grijă." https://www.facebook.com/photo/?fbid=122141804558145736&set=a.122097871436145736 Am luat si autograf, ca tot am ajuns si eu prin Mongolia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 13 Share Postat Aprilie 13 La parter langa scarile principale, alea dinspre Calea Vitan. Fost, palavragit, completat autografe lipsa de pe toate cartile.Cunoscut si Vladimir si Oana, cu care nu avusesem placerea. Simpatici ca si Mihai! Ca bonus, fi-miu i-a explicat motopolitistului de alaturi ca BMW nu stie unde trebuie sa fie busonul de la rezervor la o motocicleta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 13 Autor Share Postat Aprilie 13 Acum 1 minut, Speedy.K a spus: La parter langa scarile principale, alea dinspre Calea Vitan. Foarte util comentariul. Ca sa nu mai caute boborul insetat de cultura si, mai ales, de aventuri. Subscriu si la comentariul vis-à-vis de familie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 13 Share Postat Aprilie 13 PS Caut atas de inchiriat doua zile ca sa plimb juniorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate