stircu Postat Aprilie 17 Share Postat Aprilie 17 Caut ajutorul contracost. Doresc sa ma ajute cineva ( defapt sa imi faca )un filmulet de 3 minute in care sa combin cateva filmulete mai mici, cateva imagini si ceva scrisuri suprapuse peste imagini. Si voce ce se suprapune pe derularea imaginilor. cu un programel gen Mouvie MAker sau orice altceva. Formatul filmului va fi mp4 si va avea o rezolutie relativ mica. Filmuletele, pozele si vocea vor fi facute de mine. Termenul la care am nevoie este 20 maxim 21 luna aceasta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Aprilie 18 Share Postat Aprilie 18 Te puteam ajuta, dar e mult prea din scurt termenul, imi pare rau. Free up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T-n-T Postat Aprilie 18 Share Postat Aprilie 18 Da-mi in privat mai multe detalii, poate te pot ajuta eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 18 Share Postat Aprilie 18 Am aplicaţia de android DJI fly care controlează drona şi face editarea, trebuie să pui fişierele pe un site de transfer şi să-mi trimiţi linkul pe privat, încerc să fac dupămasă daca am timp. dji_export_20240122_143139_1705926699330_editor.mp4 compose_video_1656672605306.mp4 compose_video_1653465276383.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate