Microbec Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 17 hours ago, Microbec said: Pana la urma, functioneaza foarte bine, sau nu? Ca eu nu prea stiu ce sa inteleg din postarile astea doua. La asta nu am primit raspuns. Dar cum se impaca asta de mai jos 21 hours ago, aureltv said: am o varsta si nu suport vechiturile cu achizitionarea unei "adolescente" din 2003? Si a unei "mature" din 1977? Mai on topic: recomand un mecanic sau un service. Aici vei obtine niste pareri, nu vei repara motocicleta (care oricum merge foarte bine) si problemele se vor agrava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aureltv Postat Mai 9 Autor Share Postat Mai 9 Va salut domnilor . Ca sa nu va mai bruiez inchei : Yamaha R6 , am cumparat-o pentru fiul meu .Defectul a aparut repet aleator, dupa un timp. De umblat am umblat citind si intreband inainte - la TPS , multi recomanda sa nu umbli dar un prieten care a construit singur un motor cu 3 roti nebrevetat a spus : scoate fisa la TPS ca va functiona si fara. Sunt de acord ca un senzor pe axul clapetelor nu este pus fara rost . Moto HONDA din 77 nu am cumparat-o inca dar am sa ma mai gandesc. Necesita sincronizarea si calibrarea carburatoarelor. Am sa va tin la curent cu efectul corectiei asupra TPS . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Acum 18 ore, aureltv a spus: Pentru ca sa vedeti ca sunt de treaba va spun ce am gasit : clapetele de acceleratie au uzura chiar cu o tendinta de agatare la ralanti. Am corectat foarte putin pozitia senzorului aflat in capatul axului clapetelor si functioneaza . La masuratoare de temperatura a tevilor de evacuare am gasit 2 cu diferenta de circa 40 de grade. La cealalta intrebare : fiul are 28 de ani ,este politist la Rutiera Bucuresti si completare : la varsta de 9 ani a avut primu scuter . Asa ca ..... Sa auzim de bine . ma scuzați ,tata socru, aveți o poza cu fiul dvs ? Cât încă mai vad...cu ochelari e adevărat, dar cât de cât.. nu merg pe bajbaite.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 9 Share Postat Mai 9 Acum 28 minute, aureltv a spus: scoate fisa la TPS ca va functiona si fara. Da. Cu amestec f bogat însă. Acum 28 minute, aureltv a spus: am umblat citind si intreband inainte Internetul e o mare ladă de gunoi, selectarea informațiilor corecte/utile nu e simplă întotdeauna. Acum 30 minute, aureltv a spus: HONDA din 77 nu am cumparat-o inca dar am sa ma mai gandesc Cum era, "urăsc vechiturile"? Acum 25 minute, Flower-Power a spus: ma scuzați ,tata socru, aveți o poza cu fiul dvs ? Cât încă mai vad...cu ochelari e adevărat, dar cât de cât.. nu merg pe bajbaite.. Așa disperată ești după uniformă? Că dacă îi cumpără tăticu 🏍... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 18 Share Postat Mai 18 Nu iti tine respirația...ca vad ca nu am primit poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate