Lucian_M Postat Mai 22 Share Postat Mai 22 Arcuri progresive furcă Hyperpro, stare ca noi, compatibile cu V-strom 650 2004-2016. Amortizor spate V-strom 650, compatibil 2004-2014. Servisat în 2022 la fabrică Hyperpro din Olanda (sub 18.000 km de atunci). Are arcul progresiv negru, reglaj preload cu cheie (inclusă), rebound cu click. Stare foarte bună (nu vând ciurucuri). Am vândut moto fără aceste dotări. Preț arcuri- 500 lei Preț amortizor- 2000 lei. La pachet 2400 lei cu transport inclus. Separat se achită transport, asigur ambalare corespunzătoare. Se pot vedea în Davideni, Neamț, le pot trimite prin poștă sau curier, plata în avans. Pot asigura montaj gratuit. Am și un set de cauciucuri pentru V-strom, Michelin Road 5, stare bună, le dau jos că plec în Turcia luna viitoare și mi-e că trec prin ele. Pentru un om responsabil, mai duc câteva mii bune de km. 370 lei fără montaj și transport, 500 cu montaj. Poze cu detalii în cursul zilei. Mesaj in topic, pe pm sau la 0745863277. Arcurile merg inclusiv pe XT. Arcurile merg inclusiv pe XT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 28 Autor Share Postat Mai 28 Anvelopele vor fi scoase de pe moto zilele astea, sunt disponibile și separat, fața 170 lei + transport (aia se dă prima), spatele 200. Anvelopele vor fi scoase de pe moto zilele astea, sunt disponibile și separat, fața 170 lei + transport (aia se dă prima), spatele 200. Nu înțeleg de ce e așa vraiște pe topic... Nu înțeleg de ce e așa vraiște pe topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Septembrie 23 Autor Share Postat Septembrie 23 E praf topicul... Anvelopele s-au dat, restul e disponibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate