marauder Postat Iunie 27 Share Postat Iunie 27 Tot caut si rasfoiesc netul in cautarea unui ne-Dorel care sa repare posteriorul melcului meu. Bara spate are crapaturi, nu are chestii lipsa. Presupun ca trebuie reparatie facuta bine, cu insertie plasa metalica,sudura in plastic, posibil mica completare daca o fi ceva lipsa totusi, slefuire,vopsire, etc...tot tacamul. Aveti ceva recomandari pt Bucuresti? Mesterul trebuie sa aibe si tangenta cu auto, nu doar cu plasticul, pt ca nu voi duce bara demontata si apoi sa o montez eu...nenea trebuie sa faca si montarea demontarea de pe autorulota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Iunie 27 Share Postat Iunie 27 ala e un plastic imbatranit care se va crapa imediat cu toata plasa din lume. nimeni nu se va baga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 27 Share Postat Iunie 27 (editat) Cineva priceput,o face din aluminiu,mult mai usor de reparat in viitor.Vopsit electrostatic,si PA!! Editat Iunie 27 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Iunie 28 Share Postat Iunie 28 Eu am pus fibră de sticlă și rășină epoxidică la o aripă față la mobră. Dacă ai răbdare, iese și bine și rezistent. Trebuie doar să ai timp și să te pricepi cât de cât cu mânuțele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate