chv Postat Iulie 24 Share Postat Iulie 24 La 19.07.2024 la 19:02, XaeL a spus: Daca o știe cineva pe tanara speranță din poza, sa ii dea una dupa cap de la mine pentru oglinzile alea in erectie. P.S. macar daca era vreun Rossi.. dar am vazut melci mai sprinteni. poate un claxon scurt și o atenționare mergeau mai bine .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iulie 26 Autor Share Postat Iulie 26 On 7/23/2024 at 12:55 PM, andrei111 said: Poate e urâtă și nu vrea sa se vadă în oglindă 🫠. Oricum, tare asta cu delegarea altuia 'sa-i dea una peste casca' Daca cineva o cunoaste, sa ii spuna ca, in opinia mea, este o greșeală sa mearga asa cu oglinzile. Better? Edit: ...pentru ca eu nu am considerat oportun sau sigur sa fac eu insumi asta in mijlocul intersectiei. Better? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate