Luca5512 Postat Iulie 21 Share Postat Iulie 21 Salut,am facut azi accident si mi s-au spart semnalizarile.Vreau sa imi dau comanda de altele pe led dar nu stiu daca o sa mi se potriveasca.Toate semnalizarile sunt universale sau sunt pe dimensiuni?Si sunt greu de montat?Multumesc✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iulie 22 Share Postat Iulie 22 Acum 4 ore, Luca5512 a spus: Salut,am facut azi accident si mi s-au spart semnalizarile.Vreau sa imi dau comanda de altele pe led dar nu stiu daca o sa mi se potriveasca.Toate semnalizarile sunt universale sau sunt pe dimensiuni?Si sunt greu de montat?Multumesc✌ Bine ca scrii aici dupa ce te-ai tavalit,ai intrat in categoria "celor care au cazut"... Revenind la semnalizari,cel mai bine te duci la cineva care se pricepe,sa-ti demonteze unul dintre semnalizarile care au ramas intregi,poate are vreun cod pe el,sau (si)cu talonul motociclete,suni pe la cei care vand piese si accesorii moto,faci niste poze in detaliu si sigur gasesti. Cauta cine importa Kawaski . Daca ai spart ambele semnale de pe o parte,trebuie demontate tot amandoua cele bune,sau masurat bratul semnalizatorului,pt.ca posibil sa fie de lungimi diferite. Cu minime cunostinte si de scule nu sunt greu de montat,doar sa nu fie si altceva afectat,indoit,etc In functie de gravitatea cazaturii,trebuie verificata toata partea cazuta sau toata motocicleta,demontat carene,ghidon,suporti carene,oglinzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iulie 22 Share Postat Iulie 22 Acum 7 ore, Luca5512 a spus: s-au spart semnalizarile.Vreau sa imi dau comanda de altele pe led Poti comanda linistit orice model de semnalizare pe led care iti place, nu asta e baiul. Trebuie sa tii cont insa de doua lucruri: 1) Suportul de baza al semnalizarii sa fie cel potrivit -> se achizitioneaza separat 2) Releu led daca faci trecerea de la bec clasic la cel led, altfel semnalul va fi de doua ori mai rapid -> se achizitioneaza separat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 22 Share Postat Iulie 22 (editat) Sau se pun rezistențe. În primul rând aș recomanda Lampa Arrow, braț scurt. Sunt omologate UE (nu pârnăi ceaina care nu se văd decât noaptea) și nu riști să spună șoferii: păi n-ai semnalizat, boss, chiar nu se vede nimic. Editat Iulie 22 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate