Hagster Postat August 5 Share Postat August 5 Salut, am un ktm care are filetul ras la sita mica(short oil screen). Ce as putea folosi sa dau un nou filet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat August 5 Share Postat August 5 Filetele se pot reface cu vcoil. Cauta daca exista pentru tipul tau de filet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 5 Share Postat August 5 Am patit la fel cu busonul de golire, la un exc 520. A trebuit sa dau jos motorul din cadru, facut filet mai mare in bloc, apoi adaptor intre filetul mare si buson. Adaptorul l-am lipit cu loctite permanent in bloc. A mers asa ani de zile. Nu stiu daca vcoil ii aceasi lucru cu helicoil, dar utilizand solutia asta i-ti mai ramane posibilitatea sa etansezi zona respectiva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hagster Postat August 5 Autor Share Postat August 5 @pepsiai folosit helicoil? timesert este diferit fata de helicoil si vcoil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 6 Share Postat August 6 nu, am folosit un adaptor, similar cu timesert, facut de un strungar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate