Hagster Postat August 5, 2024 Share Postat August 5, 2024 Salut, am un ktm care are filetul ras la sita mica(short oil screen). Ce as putea folosi sa dau un nou filet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat August 5, 2024 Share Postat August 5, 2024 Filetele se pot reface cu vcoil. Cauta daca exista pentru tipul tau de filet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 5, 2024 Share Postat August 5, 2024 Am patit la fel cu busonul de golire, la un exc 520. A trebuit sa dau jos motorul din cadru, facut filet mai mare in bloc, apoi adaptor intre filetul mare si buson. Adaptorul l-am lipit cu loctite permanent in bloc. A mers asa ani de zile. Nu stiu daca vcoil ii aceasi lucru cu helicoil, dar utilizand solutia asta i-ti mai ramane posibilitatea sa etansezi zona respectiva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hagster Postat August 5, 2024 Autor Share Postat August 5, 2024 @pepsiai folosit helicoil? timesert este diferit fata de helicoil si vcoil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 6, 2024 Share Postat August 6, 2024 nu, am folosit un adaptor, similar cu timesert, facut de un strungar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate