Moderatori Kristian Postat Decembrie 9 Moderatori Share Postat Decembrie 9 Nu mai stiu de cate ori am tot scris un coment,dar si cel scris ultimul de mine acum 5 minute,nu apare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 9 Autor Share Postat Decembrie 9 Acum 2 ore, Kristian a spus: Nu mai stiu de cate ori am tot scris un coment,dar si cel scris ultimul de mine acum 5 minute,nu apare... nush frate. in detalii arata ca e 1 comm, probabil al tau. nu-ti bate capu, e in zadar, nu a prins deloc manevra de promovare *doar tu ai dat sub :))) clar nu aj la 500 si clar nu are loc extragerea. atata frecus pentru nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 9 Moderatori Share Postat Decembrie 9 Si io,care ma bazam ca manc porc de Craciun si Rev... Pfff... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 9 Autor Share Postat Decembrie 9 Acum 6 ore, Kristian a spus: Si io,care ma bazam ca manc porc de Craciun si Rev... Pfff... Vezi? Mesajul a zis bine, foame de Crăciun '24. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 10 Moderatori Share Postat Decembrie 10 Acum 8 ore, frigider a spus: Vezi? Mesajul a zis bine, foame de Crăciun '24. Mama ei de fata porcana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 10 Autor Share Postat Decembrie 10 Acum 1 oră, Kristian a spus: Mama ei de fata porcana. la asta se rezuma viata. alergi dupa idealuri/porc si nu le prinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 10 Moderatori Share Postat Decembrie 10 Acum 4 minute, frigider a spus: la asta se rezuma viata. alergi dupa idealuri/porc si nu le prinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 10 Autor Share Postat Decembrie 10 Acum 6 minute, Kristian a spus: ai generat-o repede cu Ai sau o aveai la indemana? :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Decembrie 10 Share Postat Decembrie 10 17 hours ago, Kristian said: Si io,care ma bazam ca manc porc de Craciun si Rev... Pfff... Cand o zbura porcu'. Doar nu te bazai pe porcul de @frigider! On topic: @frigider, clipul asta si cel dinaintea lui se aud cel mai bine pana acum - nu discut ideile, stiu ca nu accepti sugestii si nici nu m-am gandit la vreuna. Keep working! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 10 Autor Share Postat Decembrie 10 Chiar acum, The Flying Dutchman a spus: Cand o zbura porcu'. Doar nu te bazai pe porcul de @frigider! On topic: @frigider, clipul asta si cel dinaintea lui se aud cel mai bine pana acum - nu discut ideile, stiu ca nu accepti sugestii si nici nu m-am gandit la vreuna. Keep working! plm, am vrut sa corup viitorul in favoarea mea dar...fix pla a iesit ms de aprobarea pe partea de sunet. nu prea mai am cum sa dau inapoi de acum ca folosesc microfon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Decembrie 10 Share Postat Decembrie 10 Unele sunt chiar interesante (parerea mea, simtul umorului e diferit de la om la persoana sau invers). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 10 Moderatori Share Postat Decembrie 10 (editat) Acum 23 minute, frigider a spus: ai generat-o repede cu Ai sau o aveai la indemana? :)) O aveam la indemana,nu ma bag io peste AIa... Acum 22 minute, The Flying Dutchman a spus: Cand o zbura porcu'. Doar nu te bazai pe porcul de @frigider! On topic: @frigider, clipul asta si cel dinaintea lui se aud cel mai bine pana acum - nu discut ideile, stiu ca nu accepti sugestii si nici nu m-am gandit la vreuna. Keep working! Nu,ma bazam pe porcu din frigider.Ca era de la @frigidersau din cocina,porcu-i porc-cea mai buna leguma.Glumesc,nu-s chiar asa de tare cu porcariile. Editat Decembrie 10 de Kristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 10 Autor Share Postat Decembrie 10 Acum 13 minute, The Flying Dutchman a spus: Unele sunt chiar interesante (parerea mea, simtul umorului e diferit de la om la persoana sau invers). da, e hit/miss. Acum 5 minute, Kristian a spus: O aveam la indemana,nu ma bag io peste AIa... de cati ani stai pe ea si astepti sa o folosesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 10 Moderatori Share Postat Decembrie 10 Acum 23 minute, frigider a spus: da, e hit/miss. de cati ani stai pe ea si astepti sa o folosesti? De pe vremea cand ciocanele zburau si porcii pasteau. Mai am cateva,nu neaparat numai cu porci: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 10 Autor Share Postat Decembrie 10 Acum 2 ore, Kristian a spus: De pe vremea cand ciocanele zburau si porcii pasteau. Mai am cateva,nu neaparat numai cu porci: sa nu apara vreo secera pe-acolo ca te salta astia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 10 Moderatori Share Postat Decembrie 10 Le-ar place lor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 10 Autor Share Postat Decembrie 10 (editat) zic sa lasam trecutul in urma (ma refer la tentativa aia ridicola de promovare): Editat Decembrie 10 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Decembrie 11 Share Postat Decembrie 11 No more porc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 11 Autor Share Postat Decembrie 11 Acum 44 minute, Jebelu a spus: No more porc? pai poporul a decis ca nu doar a zis mesaju ca o sa fie foamete.. mai e pana pe 25 dar nu cred ca bubuie sa aj la 500 subs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Decembrie 11 Share Postat Decembrie 11 Stai chill, doar glumeam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 11 Autor Share Postat Decembrie 11 Acum 45 minute, Jebelu a spus: Stai chill, doar glumeam. nu iau nimic in serios, e ok. doar expuneam faptele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 11 Moderatori Share Postat Decembrie 11 Acum 22 ore, frigider a spus: zic sa lasam trecutul in urma (ma refer la tentativa aia ridicola de promovare): Ti-am dat un comentariu,Is curios daca se vede sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 11 Autor Share Postat Decembrie 11 o aparea si el dupa 3-5 luni ala primu inca e pending :)) yt asta e dubios. aia e, nu puntem la suflet, e misto ca poti urca clipuri asa pe yt. e un privilegiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate