Moderatori Kristian Postat Decembrie 9, 2024 Moderatori Share Postat Decembrie 9, 2024 Nu mai stiu de cate ori am tot scris un coment,dar si cel scris ultimul de mine acum 5 minute,nu apare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 9, 2024 Autor Share Postat Decembrie 9, 2024 Acum 2 ore, Kristian a spus: Nu mai stiu de cate ori am tot scris un coment,dar si cel scris ultimul de mine acum 5 minute,nu apare... nush frate. in detalii arata ca e 1 comm, probabil al tau. nu-ti bate capu, e in zadar, nu a prins deloc manevra de promovare *doar tu ai dat sub :))) clar nu aj la 500 si clar nu are loc extragerea. atata frecus pentru nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 9, 2024 Moderatori Share Postat Decembrie 9, 2024 Si io,care ma bazam ca manc porc de Craciun si Rev... Pfff... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 9, 2024 Autor Share Postat Decembrie 9, 2024 Acum 6 ore, Kristian a spus: Si io,care ma bazam ca manc porc de Craciun si Rev... Pfff... Vezi? Mesajul a zis bine, foame de Crăciun '24. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 10, 2024 Moderatori Share Postat Decembrie 10, 2024 Acum 8 ore, frigider a spus: Vezi? Mesajul a zis bine, foame de Crăciun '24. Mama ei de fata porcana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 10, 2024 Autor Share Postat Decembrie 10, 2024 Acum 1 oră, Kristian a spus: Mama ei de fata porcana. la asta se rezuma viata. alergi dupa idealuri/porc si nu le prinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 10, 2024 Moderatori Share Postat Decembrie 10, 2024 Acum 4 minute, frigider a spus: la asta se rezuma viata. alergi dupa idealuri/porc si nu le prinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 10, 2024 Autor Share Postat Decembrie 10, 2024 Acum 6 minute, Kristian a spus: ai generat-o repede cu Ai sau o aveai la indemana? :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Decembrie 10, 2024 Share Postat Decembrie 10, 2024 17 hours ago, Kristian said: Si io,care ma bazam ca manc porc de Craciun si Rev... Pfff... Cand o zbura porcu'. Doar nu te bazai pe porcul de @frigider! On topic: @frigider, clipul asta si cel dinaintea lui se aud cel mai bine pana acum - nu discut ideile, stiu ca nu accepti sugestii si nici nu m-am gandit la vreuna. Keep working! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 10, 2024 Autor Share Postat Decembrie 10, 2024 Chiar acum, The Flying Dutchman a spus: Cand o zbura porcu'. Doar nu te bazai pe porcul de @frigider! On topic: @frigider, clipul asta si cel dinaintea lui se aud cel mai bine pana acum - nu discut ideile, stiu ca nu accepti sugestii si nici nu m-am gandit la vreuna. Keep working! plm, am vrut sa corup viitorul in favoarea mea dar...fix pla a iesit ms de aprobarea pe partea de sunet. nu prea mai am cum sa dau inapoi de acum ca folosesc microfon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Decembrie 10, 2024 Share Postat Decembrie 10, 2024 Unele sunt chiar interesante (parerea mea, simtul umorului e diferit de la om la persoana sau invers). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 10, 2024 Moderatori Share Postat Decembrie 10, 2024 (editat) Acum 23 minute, frigider a spus: ai generat-o repede cu Ai sau o aveai la indemana? :)) O aveam la indemana,nu ma bag io peste AIa... Acum 22 minute, The Flying Dutchman a spus: Cand o zbura porcu'. Doar nu te bazai pe porcul de @frigider! On topic: @frigider, clipul asta si cel dinaintea lui se aud cel mai bine pana acum - nu discut ideile, stiu ca nu accepti sugestii si nici nu m-am gandit la vreuna. Keep working! Nu,ma bazam pe porcu din frigider.Ca era de la @frigidersau din cocina,porcu-i porc-cea mai buna leguma.Glumesc,nu-s chiar asa de tare cu porcariile. Editat Decembrie 10, 2024 de Kristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 10, 2024 Autor Share Postat Decembrie 10, 2024 Acum 13 minute, The Flying Dutchman a spus: Unele sunt chiar interesante (parerea mea, simtul umorului e diferit de la om la persoana sau invers). da, e hit/miss. Acum 5 minute, Kristian a spus: O aveam la indemana,nu ma bag io peste AIa... de cati ani stai pe ea si astepti sa o folosesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 10, 2024 Moderatori Share Postat Decembrie 10, 2024 Acum 23 minute, frigider a spus: da, e hit/miss. de cati ani stai pe ea si astepti sa o folosesti? De pe vremea cand ciocanele zburau si porcii pasteau. Mai am cateva,nu neaparat numai cu porci: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 10, 2024 Autor Share Postat Decembrie 10, 2024 Acum 2 ore, Kristian a spus: De pe vremea cand ciocanele zburau si porcii pasteau. Mai am cateva,nu neaparat numai cu porci: sa nu apara vreo secera pe-acolo ca te salta astia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 10, 2024 Moderatori Share Postat Decembrie 10, 2024 Le-ar place lor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 10, 2024 Autor Share Postat Decembrie 10, 2024 (editat) zic sa lasam trecutul in urma (ma refer la tentativa aia ridicola de promovare): Editat Decembrie 10, 2024 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Decembrie 11, 2024 Share Postat Decembrie 11, 2024 No more porc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 11, 2024 Autor Share Postat Decembrie 11, 2024 Acum 44 minute, Jebelu a spus: No more porc? pai poporul a decis ca nu doar a zis mesaju ca o sa fie foamete.. mai e pana pe 25 dar nu cred ca bubuie sa aj la 500 subs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Decembrie 11, 2024 Share Postat Decembrie 11, 2024 Stai chill, doar glumeam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 11, 2024 Autor Share Postat Decembrie 11, 2024 Acum 45 minute, Jebelu a spus: Stai chill, doar glumeam. nu iau nimic in serios, e ok. doar expuneam faptele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 11, 2024 Moderatori Share Postat Decembrie 11, 2024 Acum 22 ore, frigider a spus: zic sa lasam trecutul in urma (ma refer la tentativa aia ridicola de promovare): Ti-am dat un comentariu,Is curios daca se vede sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 11, 2024 Autor Share Postat Decembrie 11, 2024 o aparea si el dupa 3-5 luni ala primu inca e pending :)) yt asta e dubios. aia e, nu puntem la suflet, e misto ca poti urca clipuri asa pe yt. e un privilegiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate