CobraArt Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 mintzi fratello , incerci sa ne bagi in ceatzaaaa ...hai lasa ca stiu yo ca te antrenezi grav Clar! ma antrenez pt bac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 eo cred ca va antreneaza paul...nu stiti ink secretul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Am vb cu Prodan la telefon si am stabilit ca ne dam cand vine caldura Abia astept. O sa va anuntam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 eo cred ca va antreneaza paul...nu stiti ink secretul lasa ma ca se afla Am vb cu Prodan la telefon si am stabilit ca ne dam cand vine caldura Abia astept. O sa va anuntam ce inseamna ptr voi caldura??+ cate grade???ca daca asteptam pana la vara mai bine nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 +10-15 grade.Sa te duci tu pe frigu asta pe circuit si sa te dai si daca e dupa aia mergem si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 +10-15 grade.Sa te duci tu pe frigu asta pe circuit si sa te dai si daca e dupa aia mergem si noi. Mda e bine asa,sper sa treca saracia asta de ninsoare amarata si sa vina caldura mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 daca sunteti competitivi va dati in orice conditii pe amckart, inseamna ca nu fierbe sangele in voi asa de tare cum scrieti si nu uitati sa anuntati sa bem si noi o cafea si sa aplaudam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 Eu unul ma dadeam in orice conditie,dar nu am gume bune si ambreaj fara astea nu fac mare branza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Cobra u ai motocicleta modificata?Daca da spune si u c modificari ai facut la fel si baiatu cu rs-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Eu am twin turbo si Prodan are doar turbo Sa nu ii zici,da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Salutare! haideti sambata pe amkart.. si sa veniti ehipati si cei care nu va dati ca nu am tot echipamentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Niste colanti te coafeaza? Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 (editat) Sunt exact ceea ce-mi doream Editat Februarie 13, 2007 de Cataaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 eo cred ca va da laptaru mucu cu dna de 49=))) la toti sau poate nu=)) plm..eo unu abia astept sa vin si sa rad cu voi de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 eo cred ca va da laptaru mucu cu dna de 49=))) la toti sau poate nu=)) plm..eo unu abia astept sa vin si sa rad cu voi de voi De ce nu intri si tu pe circuit? Atunci sa vedem cat de bine mai razi tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 ca sa radem noi cu tine de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 hehe ma bag si eu sa fac pregatire pt cursa de skutere deci ramen pe sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 hehe ma bag si eu sa fac pregatire pt cursa de skutere deci ramen pe sambata nu cumva tu esti laptaru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 yes it s me and i dare you )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 hmm... esti padawan , nvd p circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 abea astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcm Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 sa nu uitati camerele foto acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 sa nu uitati camerele foto acasa si sa cheme cineva televiziunile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGGA Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 baieti m-as baga si eu da dupa aia ziceti k am prea multe modificari .... pe bicicleta sau mai bine vin cu simsonu lu tataie? poate intrun 6 luni ma dau si eu cu voi (fara sa obosesc de la pedalat) nu neaparat pe circuit ... bafta si spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 De ce nu intri si tu pe circuit? Atunci sa vedem cat de bine mai razi tu Frate intram cu cea mai mare placere...mai ales ca am facut pariu cu laptaru ca il pish pe circuit da nu pot plm...motorul momentan e varza..dupa ce iau permis o sa o ard si eo la gen DRAC asa=))) pana atunci ma uit si rad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate