bogdannnnnn Postat August 16 Share Postat August 16 Salutare, am un ktm fr 250 2t din 2017, recent cand am vrut sa i fac plinul am observat ca nu mai am uleiul pe care il foloseam si am zis sa fac amestecul cu alt ulei(rezervorul mai avea un sfert de benzina facuta cu motul 800)pt amestec am folosit motul 710 si vreau sa stiu daca pot sa pun amestecul facut cu motul 710 peste amestecul facut cu motul 800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat August 16 Share Postat August 16 Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat August 16 Share Postat August 16 2 hours ago, bogdannnnnn said: pt amestec am folosit motul 710 si vreau sa stiu daca pot sa pun amestecul facut cu motul 710 peste amestecul facut cu motul 800. Merge, si oricum orice ulei e mai bun decat deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate