Andrei Stefanica Postat August 17 Share Postat August 17 Bună ziua,am și eu un piaggio si(modelul cu variator) și de când s-a stricat ambreiajul vechi și i-am pus altul nou nu mai deschide fulia la ambreiaj cum trebuie să poată să strângă cureaua stie cineva ce problemă ar avea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 17 Share Postat August 17 Pai ori e cu ambreiaj, ori cu variator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 18 Share Postat August 18 Acum 8 ore, Speedy.K a spus: Pai ori e cu ambreiaj, ori cu variator... Păi astea cu variator au un ambreiaj centrifugal pe-acolo! Acum 10 ore, Andrei Stefanica a spus: ce problemă ar avea? Poate avea că ai montat ceva greșit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat August 18 Share Postat August 18 13 hours ago, Andrei Stefanica said: stie cineva ce problemă ar avea? Ai montat ceva gresit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 18 Share Postat August 18 Acum 4 ore, ENEOS a spus: Păi astea cu variator au un ambreiaj centrifugal pe-acolo! Poate avea că ai montat ceva greșit. Da, scuze, am amestecat eu ideile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate