darius221213142 Postat August 20 Share Postat August 20 buna imi poate spune cineva ce placute de frana am nevoie pe spate la atv kxd prolemon si de ce nu imi mai arata n, r in bord ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat August 20 Share Postat August 20 NU VA MAI LUATI CACATURI CHINEZESTI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat August 20 Share Postat August 20 Ce sa spun, de mare ajutor raspunsul..... Banuiesc ca aceasta este prima si ultima postare a omului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat August 20 Share Postat August 20 Acum 44 minute, darius221213142 a spus: buna imi poate spune cineva ce placute de frana am nevoie pe spate la atv kxd prolemon si de ce nu imi mai arata n, r in bord ? buna du-te la un magazin de ateveuri cu talonul si vei gasi raspunsul cu placutele pentru n,r ce nu se mai vede in bord dute la un servis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darius221213142 Postat August 20 Autor Share Postat August 20 Acum 31 minute, Kristian a spus: buna du-te la un magazin de ateveuri cu talonul si vei gasi raspunsul cu placutele pentru n,r ce nu se mai vede in bord dute la un servis Mulțumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat August 21 Share Postat August 21 Cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat August 21 Share Postat August 21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate