ALEX-Guzzista Postat Decembrie 30, 2025 Share Postat Decembrie 30, 2025 Acum 14 ore, V-FOUR a spus: Imi aduc aminte pe vremuri cand se smulgea valva de la camera si montam in locul ei o "valva mecanica" adica o valva cu surub, dar acum, cred ca voi merge pe varianta cea mai simpla si ii montez o camera E pacat sa mergi cu camera cand poti pune tubeless. Si eu intentionez sa fac adaptare la Guzzi cand o fi sa schimb gumele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Decembrie 30, 2025 Autor Share Postat Decembrie 30, 2025 Am reusit azi sa montez bascula spate, telescoapele spate, aripa spate care vine prinsa pe cadru, pedala de frana, cricul central cu suportii de picior si am gasit si ceva arcuri pentru cric, dar inca nu am reusit sa-i montez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat 22 ore în urmă Autor Share Postat 22 ore în urmă Salutare, am reusit sa-l pun sa stea pe o roata si am mai montat ce am mai putut pe cadru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Bravo !! Incepe sa prinda forma !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate