chopperman Postat Septembrie 15 Share Postat Septembrie 15 Salut Vreau sa cumpar un IJ Planeta 5 cu atas cu toate actele in regula. Are cineva de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Septembrie 16 Share Postat Septembrie 16 De la ETZ 250 (si celelalte ),vrei sa treci la rusoaice cu atas, succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Septembrie 17 Autor Share Postat Septembrie 17 Planul este sa ma plimb cu familia. Desi nu stiu daca merita sa dau 2000 de euro pe o motoreta cu care sa ma plimb de doua ori pe an. Si in rest sa repar. Cred ca mai mult mi-e dor sa repar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Septembrie 18 Share Postat Septembrie 18 Dacă ți-e dor de reparat, cauta o Planeta care necesita restaurare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate