DavC Postat Octombrie 16 Share Postat Octombrie 16 Pentru motociclistii din Bucuresti, avand in vedere temperaturile din ultimii ani din sezonul rece, mai puneti motocicletele la iernat? Anul trecut n-au trecut mai mult de 4 sapt fara sa ies cu ea macar la o tura prin oras. Credeti ca in aceste conditii e suficient o husa peste si lasat afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 16 Share Postat Octombrie 16 eu merg pana da zapada sau scad temperaturile la sub -2 grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 16 Share Postat Octombrie 16 Acum 8 ore, DavC a spus: Pentru motociclistii din Bucuresti, avand in vedere temperaturile din ultimii ani din sezonul rece, mai puneti motocicletele la iernat? Anul trecut n-au trecut mai mult de 4 sapt fara sa ies cu ea macar la o tura prin oras. Credeti ca in aceste conditii e suficient o husa peste si lasat afara? Eu am tinut-o numai in fata blocului cu husa pe ea cele 2-3 saptamani cat nu se putea circula acum 10-15 ani si n-a racit niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate