Pandy Postat Duminică la 14:22 Share Postat Duminică la 14:22 Troliu manual cu cablu orizontal YATO YT-5914 Este exact ca in poza, nefolosit. L-am luat in urma cu ceva timp pentru a-l folosi la masina, dar nu s-a dovedit util in situatiile in care m-am aflat. Lungime cablu: 3m. Diametru cablu metalic: 6mm. Forta: 1500daN - 1530kg. Greutate: 8kg. Locatie: Bucuresti Pret: 250 lei Contact: aici sau mesaj privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Duminică la 15:18 Share Postat Duminică la 15:18 Cum 3m lungime?! Sigur nu aingresit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Duminică la 15:27 Share Postat Duminică la 15:27 Acum 9 minute, Speedy.K a spus: Cum 3m lungime?! Sigur nu aingresit? Lungimea cablului desfășurat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Duminică la 17:29 Autor Share Postat Duminică la 17:29 Acum 2 ore, Speedy.K a spus: Cum 3m lungime?! Sigur nu aingresit? Nu am gresit, 3m are cablul desfasurat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Luni la 13:45 Share Postat Luni la 13:45 Mi se pare foaaarte scurt, de-aia am crezut ca e o greseala. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Luni la 15:05 Share Postat Luni la 15:05 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: Mi se pare foaaarte scurt, de-aia am crezut ca e o greseala. Merci. Am eu un troliu electric cu desfășurare șufă la 12 ml dacă te interesează. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Luni la 17:58 Autor Share Postat Luni la 17:58 Acum 4 ore, Speedy.K a spus: Mi se pare foaaarte scurt, de-aia am crezut ca e o greseala. Merci. Este scurt, dar depinde la ce vrei sa il folosesti/cum. Dusterul are 1.37t, dar daca iti ramane impotmolita nu te ajuta un troliu de genul decat daca te folosesti si de cativa scripeti pentru a sparge greutatea. Prin urmare aveam in masina si scripeti si mai multe chingi, una chiar de 10m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate