The_Sin_Eater Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 Pfoai...cat timp a trecut. Deci....dupa accidentul din 2018, am trecut de la moto la off-road cu conserva. Asa ca am facut "utilajul" din topicul asta: pe care l-am pus la treaba. Intre timp an devenit si "yutubar" si am inceput sa postez una-alta. Las aici canalul si filmele pentru posteritate. https://www.youtube.com/@The_Sin_Eater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 6 Share Postat Februarie 6 Acum 13 minute, The_Sin_Eater a spus: Pfoai...cat timp a trecut. bine ai revenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Februarie 6 Autor Share Postat Februarie 6 Sar'na! Ultima "creatie": Vizionare placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Martie 5 Autor Share Postat Martie 5 ...inca una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 6 Share Postat Martie 6 misto!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Aprilie 4 Autor Share Postat Aprilie 4 Update: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat 16 ore în urmă Autor Share Postat 16 ore în urmă Noroi, ...mult de tot: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă 10 hours ago, The_Sin_Eater said: Noroi, ...mult de tot: Ce gumitze ai la el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat 2 ore în urmă Autor Share Postat 2 ore în urmă Acum 3 ore, Bored Panda a spus: Ce gumitze ai la el? Niste BFG Ko2 AT, dar cam duse. (DOT 4817 si 45k km rulate). Acum i le-am schimbat cu altele cu DOT 0125. (tot BFG Ko2). ...oricum se incarcau la cat de lipicios era noroiul ala. A 2 a zi (dar va aparea in filmul viitor) am mers prin niste noroaie mai mari la Zarnesti, si au facut fata bine. Dar noroiul ala nu era asa lipicios si anvelopele il descarcau repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate