mihai263788 Postat Joi la 12:02 Share Postat Joi la 12:02 Salut Dupa ce in ultimii ani am facut in fiecare an macar o tura mai lunga prin Europa de est sau sud (4-5000km) pentru anul asta m-am gandit ca ar fi dragut sa incerc ceva mai departe mai exact sa trimit motocicleta in Porto prin cargo iar de acolo sa ma intorc pe motor. Traseul ar fi de aprox 4000km pe drum fara taxe/autostrazi, zilnic ~ 350km incat sa ne incadram in 4-5h de mers si sa ramana minim jumatate de zi de vizitat - avem 14 nopti daca ajungem in Porto in aceeasi zi cu motocicletele si plecam ziua urmatoare. Deci ar fi de fapt 16zile (macar 1-2 de rezerva inainte (in caz ca intarzie moto) si nu am pus niciuna de stationare. Ca si interval ideal pt mine ar fi 23-24. Mai - 9-10 Iunie. Daca este cineva interesat...dati-mi un mesaj privat sau pe whatsapp (0721337601) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Joi la 12:33 Share Postat Joi la 12:33 Salutare daca traseul tau arata asa …si mergi pe autostrazi …este pacat de zonele prin care treci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai263788 Postat Joi la 12:48 Autor Share Postat Joi la 12:48 Acum 13 minute, ianachim a spus: Salutare daca traseul tau arata asa …si mergi pe autostrazi …este pacat de zonele prin care treci Daca citesti cu atentie vezi ca scrie fara autostrazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Joi la 13:02 Share Postat Joi la 13:02 Imi da cu minus atunci ca si timp / km 350 km vs 4-5 ore dar daca tie iti iese bravo, have fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai263788 Postat Joi la 13:22 Autor Share Postat Joi la 13:22 Este suficient timp cu tot cu oprit la un pipilica sau sandwich Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Joi la 16:44 Share Postat Joi la 16:44 Salut Ce variante ai luat in calcul pentru cazare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Joi la 16:47 Share Postat Joi la 16:47 Drum bun! Cum , cu cine si la ce pret trimiti moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai263788 Postat Joi la 18:32 Autor Share Postat Joi la 18:32 @FlipperCoinca nu am cautat concret cazarea deoarece nu stiu exact cand si cu cine. Dar de regula am ales ceva hoteluri sau apartamente in regim hotelier de nivel min 3***. @Grigore1 am facut doar o tatonare preluminara si preturile sunt pe la 4-500€/motor. O sa vorbesc si cu. Ativa dealeri moto sa vad poate au si ei ceva recomandari sau transportatori cu care au mai lucrat si sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Joi la 22:08 Share Postat Joi la 22:08 Acum 3 ore, mihai263788 a spus: @FlipperCoinca nu am cautat concret cazarea deoarece nu stiu exact cand si cu cine. Dar de regula am ales ceva hoteluri sau apartamente in regim hotelier de nivel min 3***. @Grigore1 am facut doar o tatonare preluminara si preturile sunt pe la 4-500€/motor. O sa vorbesc si cu. Ativa dealeri moto sa vad poate au si ei ceva recomandari sau transportatori cu care au mai lucrat si sunt ok. Ok. In principiu ma intereseaza tura, depind insa de niste evenimente fixe dar care inca nu au o data stabilita. Tinem legatura, astept si eu detalii pe masura ce le ai. Sugerez un grup de WhatsApp unde sa fim cei ce dorim sa mergem in principiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate