Moderatori Kristian Postat ieri la 07:02 Moderatori Share Postat ieri la 07:02 Animalele care ne inconjoara si ne fac viata mai buna,merita si ele un topic dedicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă Exista un topic cu animale, dar nu-l mai gasesc. Am gasit: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă E bun si asta pe partea de donatii, pe celalalt oamenii mai pun poze, filme si altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 18 ore în urmă Autor Moderatori Share Postat 18 ore în urmă Acum 2 ore, Speedy.K a spus: Exista un topic cu animale, dar nu-l mai gasesc. Am gasit: Acolo e vorba de poze,filmulete,discutii despre ce mancare,custi,plimbari,etc. Aici va fi strict de donatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă A, ok, am inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate