Moderatori Kristian Postat Februarie 21 Moderatori Share Postat Februarie 21 Animalele care ne inconjoara si ne fac viata mai buna,merita si ele un topic dedicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 21 Share Postat Februarie 21 Exista un topic cu animale, dar nu-l mai gasesc. Am gasit: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Februarie 21 Share Postat Februarie 21 E bun si asta pe partea de donatii, pe celalalt oamenii mai pun poze, filme si altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Februarie 21 Autor Moderatori Share Postat Februarie 21 Acum 2 ore, Speedy.K a spus: Exista un topic cu animale, dar nu-l mai gasesc. Am gasit: Acolo e vorba de poze,filmulete,discutii despre ce mancare,custi,plimbari,etc. Aici va fi strict de donatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 21 Share Postat Februarie 21 A, ok, am inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate